Interviurile Bucataras: Silvi0ara

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 23 Sep 2010 | 2953 vizualizari

Comentarii (33)

28.09.2010, 21:34

felicitari pentru interviu si pentru felul tau de a fi! esti un bucataras iscusit, o fire vesela si placuta !

ela

ela
28.09.2010, 22:36

am ajuns si eu.....am vazut titlul interviului pe home de cateva zile dar nu stiu cum am facut si nu am intrat pe pagina....asa ca nu este Ina ultima de data asta .....ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut,fie si doar virtual

30.09.2010, 12:28

ela

ela
30.09.2010, 12:30

15.10.2010, 16:21

Vaaai silviOara,rusine sa-mi fie ca nu am vazut pana acum interviul,nu stiu cum de l-am retat de atata timp. Mi-a placut tare mult interviul tau,esti o draguta

19.10.2010, 18:18

Silvioara dragameaesti o fata de nota 10ce sa zic, ma busur sa te cunosc

20.11.2010, 22:34

Mai, ce prietena am eu?
Pai sa nu-mi spui tu de interviu, nici cand am vorbit la telefon, nici cand ne-am vazut?
Parca gaby d zicea ca a fost melc, intr-o viata anterioara. Dar eu ce oi fi fost?
Interviul asta este exact ca tine. Vesel si sprintar!
Hala prietena iti mai sunt daca eu sunt ultima care am descoperit interviul!
Te pupic de 1000 de ori!

LUK

LUK
23.02.2011, 17:36

felicitari pentru interviu..asa ne cunostem mai bine intre noi

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!