Interviurile Bucataras: Susu!

Postat de Catalin in Bucatarasii pe 14 Apr 2011, 00:30

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Susu!

Mai e un pic pana la Pasti. Sau, cum ar zice copiii, vine iepurasuuuuul! E, pana vine iepurasul ala adevarat, noi am descoperit un altul, la fel de simpatic. Il vedeti in poza alaturata? Ok, acum lasati iepurasul si admirati-o pe Susu (Simona), cea care ne-a fermecat pe toti cu retetele ei minunate si cu privirea calda din avatar.

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Aici ar fi foarte multe de povestit. Sunt o persoana perfectionista careia ii place arta si tot ceea ce este frumos in jurul nostru. Cand eram copil visam sa dau la arte insa drumul vietii a fost altul, am facut un liceu cu profil de matematica-fizica dupa care am dat la limbi straine ca mai apoi sa devin economist, ajungand cam tot de unde plecasem initial. Povestea mea in ale bucataritului incepe cam de cand eram copil. Locuiesc cu parintii si inca de atunci gatesc pentru toti membrii familiei. Sotul meu este gourmand si il rasfat de fiecare data cu o diversitate a preparatelor. Este ca un hobby pentru mine, insa a fost si o necesitate avand in vedere ca a trebuit sa gatesc doar eu. Tot ceea ce stiu sa fac am descoperit pe parcurs fara a fura aceasta meserie.Cred ca foarte important este atat gustul, cat si aspectul unui preparat, rezultatul trebuie sa fie unul care sa-ti capteze atentia atunci cand vine prima oara in contact cu tine. In bucatarie sunt importante multe lucruri incepand de la faptul ca trebuie sa gatim curat si sa punem mult suflet. Nu ma apuc niciodata de bucatarit atunci cand sunt bolnava, suparata sau nervoasa, rezultatul se dovedeste a fi intotdeauna negativ orice as incerca eu sa folosesc ca ingrediente. Incerc sa gatesc atat sanatos, cat si gustos. In viata avem de invatat tot timpul si nu ma dau in laturi de la orice sfat sau secret primit din partea oricarei persoane pricepute in arta culinara. In general folosesc produse de buna calitate, mai bine putin si bun decat mult si prost sau cum s-ar zice bun cu bun se face. Folosesc untul in locul margarinei, iar cremele si blaturile de tort le fac cu ciocolata buna si nu cea de menaj. Satisfactia cea mai mare este atunci cand poti sa-i multumesti pe cei dragi cu bucatele tale. Consider ca cel mai important lucru la o mama si sotie este sa se ocupe indeaproape de casa si familie, caci daca ambii parteneri fac cariera parca acest spirit al familiei nu mai este atat de puternic. Mi-am cunoscut sotul inca de cand eram copil si s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea.
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
As putea enumera cateva din calitatile pe care eu cred ca le apreciaza si asta fara sa fiu lipsita de modestie. Sinceritatea, care poate cateodata, la fel ca si orgoliul, poate fi defect, faptul ca incerc sa le fac de fiecare zi onomastica cate o surpriza culinara, si cel mai important cred eu este ajutorul oferit prietenilor intr-un mod dezinteresat.
3. Principalul tau defect?
Va pot enumera cateva defecte. Sunt morocanoasa dis de dimineata, pretentioasa si critica in domeniul acesta al bucatelor, ma spal pe dinti la televizor, la asta o sa radeti cu siguranta insa pe al meu sot il innebuneste, iar cel mai “principal” ca sa zic asa este faptul ca nu prea pot ierta lucruri majore mai ales atunci cand sunt tradata de prieteni, ceea ce nu e de laudat, dar poate ar trebui sa invat mai mult sa iert.
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Cel mai important este faptul ca imi doresc un copil in viitorul apropiat avand in vedere ca ma apropii de 32 de ani, vreau sa-mi fac o casa si nu in ultimul rand mi-as dori sa-mi deschid o afacere in acest domeniu, mi-ar placea sa manageriez un restaurant si sa incerc sa fac totul ca oamenii sa se simta asa cum mi-as dori eu ca si client, oriunde m-as afla. Pe langa profitul pe care-l urmareste toata lumea, probabil ca putini mai sunt cei care doresc sa realizeze ceva deosebit care sa multumeasca clientul.
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :-))
Prima pagina a fost cea care m-a fermecat, modul in care este facut siteul, libertatea de a-ti exprima parerea fara a fi ingradit, felul cum am fost primita la inceput, noua fiind pe forum. Cred ca aici, fata de alte site-uri culinare, sunt cei mai multi utilizatori cu retete variate. Aici m-am simtit ca acasa si tot aici mi-am postat toate retetele mele de pana acum, este ca un al doilea blog al meu unde prietenii mei intra. 
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Evident ca timp mai mult petrec in bucatarie.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Felul principal este ciorbita cu afumatura facuta de bunica. Ea a fost singura de la care am putut fura cate ceva in ale bucataritului, aceasta ciorbica o facea special pentru mine.
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Ciorba, sunt o mare ciorbareasa si mananc de orisicare la orice ora.
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
Am mancat in diverse locuri, restaurante, insa cel mai mult mi-a placut bucataria greceasca, acolo am mancat nenumarate preparate, iar vanata umpluta la cuptor a fost senzationala. Este adevarat ca tipul lor de vinete si modul de preparare fac totul. Am incercat si eu acasa si n-a iesit nimic.
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Cred ca tot ciorba, facand-o de atatea ori.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Nu-mi aduc aminte acum, insa unul imi vine in minte si anume ca la salata se pune uleiul la urma, mai intai sarea cu otetul bine amestecat si apoi uleiul, caci altfel sarea nu se dizolva in ulei si vei avea tendinta mereu sa mai adaugi sare.
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Cu ani buni in urma am incercat sa fac gogosi si puteai sa-ti spargi capul cu ele, le-am aruncat direct la ghena.
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Mananc si am mancat si raci, broaste, serpi, melci, scoici insa nu as putea manca carne de caine sau caracatita vie precum o fac anumiti asiatici in restaurantele lor, avand si grija cum s-o inghita pentru a nu se lipi tentaculele de esofag.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
Sexi mi se pot parea multe lucruri. Poate o privire, o miscare, o femeie frumoasa care nu prin vulgaritate, ci prin port si atitudine sa-ti inspire asta.
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Nu stiu, probabil tot ceea ce-mi place mie la un loc.
3. La ce visezi?
Visez la o lume mai buna, la un copil pe care sa-l pot creste cu multa dragoste, educatie si afectiune intr-o lume atat de schimbata.
4. Ce pasiuni ai?
Imi place sa mananc, sa gatesc bine, iubesc fotografia, arta si natura. Mi-ar placea sa vizitez intreaga lume, sa cunosc traditia si obiceiurile.
5. Ce urasti cel mai mult?
Urasc minciuna, ipocrizia, rautatea mai mult decat prostia si faptul ca nu se mai pune pret pe lucrurile minore care poate semnifica mai mult decat orice altceva.
6. Cum te relaxezi?
Vizionand filme de desene animate (Walt Disney), filme, citind o carte, plimbandu-ma in aer liber.
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Siclam / toate genurile de muzica, atat straina cat si romaneasca, Demis Roussos, Michael Jackson, Lara Fabian, Oueen – Freddy Mercury, etc / iubesc toate florile, insa imi plac mai mult cele de camp.
Nota de plata
Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:
Susu mareste suspansul si nu a raspuns inca la provocarea vorbelor frumoase. Ori incearca s-o spuna in versuri, ori cauta o varianta mai deosebita. Asteptam, nu-i bai. Bucataras.ro va fi tot aici, la fel de simpatic, mii de ani de-acum incolo :D

Comentarii (26)

11.05.2011, 20:45

Abia acum am dat de interviu, superb Ma bucur sa te cunosc si felicitari pentru tot ce faci
PS Poza de aici e superba !!!!!De revista

12.05.2011, 22:00

O fata de exceptie

24.05.2011, 12:24

frumos interviu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola