Interviurile bucataras.ro: Camelya

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 28 Noi 2016 | 4471 vizualizari

Comentarii (51)

28.11.2016, 16:31

Draga mea, ma bucur ca ne-am cunoscut! Nici eu nu mananc spuma de pe lapte, la mine e genetic, nici fi-miu nu o mananca iti doresc mult succes si multe realizari. Sa faci in viata doar lucruri frumoase!

28.11.2016, 16:38

Multumesc mult, scumpa Simona! Si eu ma bucur tare mult ca te-am cunoscut. Uite, si cu tine am ceva in comun. Te pup dulce!

28.11.2016, 16:42

Cât de greu cred că ţi-a fost la prima întrebare, cea cu activitatea ultimilor 20 de ani, socotind că tu ăşti o copilă, şi că în ultimii 20 de ani mai mult ai fost la şcoală, neavând timp de prea multe lucrui, excluzând desigur, momentele în care pui sare în loc de zahăr şi încerci să te tunzi cu mixerul. ))
La modul mai serios acum, sincer, mă întristez un pic când zici că urăşti oamenii, fie că-i vorba de cei ipocriţi. Nu trebuie să urâm niciodată oamenii, sunt semenii noştri, poartă acelaşi chip divin ca noi, chiar dacă, prin faptele lor, se dezic uneori de ceea ce noi numim normalitate. Vei vedea, în timp, că experienţa de viaţă te va învăţa să apreciezi şi pe cei mai "mărunţi" oameni, pe cei de la care, fără să ştim, primim destul de multe lucruri (indirect).
Altfel, mă bucur, since mă bucur, că eşti printre bucătăraşii veseli, sunt oameni faini, eu îi ştiu pe mulţi dintre ei. Nu ne-am întâlnit până acum, dar capitala-i aproape şi cu siguranţă că ne vom vedea în viitoarele întâlniri, întâlniri la care cei ce participă chiar se simt ca într-o familie.
Să ai spor în toate cele bune pe care le vei face de acum înainte, cu bucurie, cu credinţă şi cu răbdare.
Ştii, hambalistic vorbind, de cele mai multe ori în viaţă suntem la semicerc, doar uneori reuşim să spargem zidul pentru a marca, iar pentru asta trebuie să perseverăm, să ne antrenăm, să pivotăm şi chiar să plonjăm.

28.11.2016, 17:07

Nu stiu cu ce sa incep. Chiar mi-a fost umpic greu sa raspund la prima intrebare. Cu siguranta cu cat voi inainta in varsta cu atat o sa devin mai inteleapta. Asta simt si gandesc acum. De invatat am ce sa invat de la oamenii ipocriti. Niciodata nu am sa devin ca ei. De apreciat nu cred ca voi putea sa o fac vreodata, dar las timpul sa decida. Si eu ma bucur foarte mult ca sunt aici, pe Bucataras. ro si cu siguranta ne vom cunoaste. Viata te impinge deseori aproape de semicerc dar cateodata ai in fata ta, acel zid de care ai mentionat si nu vrea sa te lase sa treci.Dar, exact cum ai spus tu, este nevoie de rabdare, de antrenament, de multa vointa si multa lupta. Multumesc frumos pentru comentariul tau si apreciez mult ca mi-ai citit interviul.

28.11.2016, 18:00

Mult succes in viata!

28.11.2016, 18:02

Camelia, ştiu un caz în care cineva care ura/dispreţuia pe cineva pentru ipocrizie şi ignoranţă, într-o împrejurare a vieţii, pe patul de spital, a primit sânge taman de la acea persoană. Oare, zic eu, sângele ăla care i-a întreţinut viaţa, nu i-a schimbat un pic (mai mult chiar) optica faţă de cel pe care-l desconsidera? Întra-adevăr, nu trebuie să devii ipocrită, la fel ca cei ipocriţi, dar cu răbdare, dându-le o şansă, transformă-i cu bunătatea şi corectitudinea ta.

28.11.2016, 18:02

Multumesc frumos pentru comentariu si pentru ca mi-ai citit interviul.

28.11.2016, 18:22

Cu siguranta aceasta intamplare a facut-o sa isi schimbe parerea despre acest om pe care il desconsidera. Eu ii apreciez gestul acelui om dar atat. Exista cazuri in care poti schimba un om dar de cele mai multe ori este doar munca in zadar. Eu am incercat sa fiu bun cu unii oameni care nu meritau si mi-au demonstrat de nenumarate ori ca nu merita.

28.11.2016, 19:58

Gand drag, Camelya!

28.11.2016, 20:38

Te pup dulce!

28.11.2016, 21:08

Felicitari pentru interviu! Ma bucur ca asa am reusit sa te cunosc mai bine si chiar daca nu ne-am intalnit (inca) face to face, eu sper ca va veni si ziua aceea. Pana atunci, mult succes in tot ceea ce ti-ai propus si sa iti vezi visul implinit, sa iti conduci propria afacere. Te si cu drag!

28.11.2016, 22:14

Multumesc frumos, scumpa Mirela. Ma bucur enorm pentru comentariul tau dar si pentru ca mi-ai citit interviul. Cu siguranta ne vom intalni candva. Iti multumesc pentru gandurile bune si te pup dulce.

29.11.2016, 12:11

Ce interviu frumos! In primul rand vreau sa-ti spun ca doresc o mica, mica bucatica din tortul tau extraordinar! ...
Esti o fata frumoasa si talentata...ai tot timpul din lume sa-ti implinesti visele....sa inveti sa iubesti tot ce te inconjoara ...si sa ajungi la intelepciunea de a nu uri nimic...niciodata!
Te imbratisez cu drag Camy si-ti doresc excelente realizari pe toate planurile!
In dar pentru tine...o melodie frumoasa, dulce, care iti catifeleaza toate simturile!

https://www.youtube.com/watch?v=CeYulRTOtWA&list=FLVKPmG9B3R9okhoJhoMxSPA&index=67

29.11.2016, 12:27

Minunat interviu. Mă bucur că ne-am cunoscut și daaa, suprinzător te-ai acomodat foarte repede în minunata familie a Bucătărașilor. Spor și succes pe mai departe. Fie ca tot ce-ți dorești să se îndeplinească.

29.11.2016, 17:13

Multumes frumos, scumpa Rux pentru minunatele tale cuvinte pe care le-ai asternut intr-un comentariu care ma impresionat. Te pup dulce si iti multumesc si pentru frumoasa melodie!

29.11.2016, 17:15

Multumesc frumos, Cris. Ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut si m-am acomodat atat de repede datorita voua. Iti multumesc pentru ca mi-ai citit interviul si pentru gandurile tale bune pe care le-ai indreptat asupra mea.

05.12.2016, 20:52

Am aflat multe lucruri noi despre tine cu acest interviu. Eu nu sunt genul de om care sa pun intrebari despre viata personala a oamenilor si cu ajutorul acestor inverviuri va mai cunosc si eu.
Esti o super fata, veseleta tare, o super bucatareasa si nu mai zic de frumoasa. Iti doresc sa iti indeplinesti toate dorintele si sa nu te lasi niciodata
Sa stii ca si eu manca doar dulciuri toata ziua, doar ca ma abtin de frica ingrasatului si sa nu dau in diabet )

07.12.2016, 10:39

Iti multumesc din suflet, Rocsi scump! Si tu esti o fata minunata, frumoasa si o bucatareasa foarte talentata. Te pup dulce!

19.12.2016, 20:01

Draga mea draga,cum era sa ratez eu interviul tau.
Chiar daca am ajuns la el mai tarziu,tare mi-a placut sa te cunosc mai bine,sa te vad prin prisma propriilor tale aprecieri.
Esti un om minunat si sper sa ne intalnim cat mai curand.
Si eu ador dulciurile,sa le pregatesc si sa le mananc.
As putea zice ca sunt "slabiciunea" mea dar atunci de ce ingrasa? )))
Eu iti doresc sa ti se implineasca toate visele,sa fii fericita,sa intalnesti oameni care sa nu te dezamageasca.Sunt convinsa ca asa va fi

19.12.2016, 22:12

Dia, draga mea Dia, ma bucur tare mult ca mi-ai citit interviul si mi-ai lasat cateva ganduri bune. Chiar daca nu ne -am intalnit pana acum, imi esti tare draga. Abia astept sa te cunosc. Te pup dulce!

20.12.2016, 09:35

Imi mai scapa unele postari,mai ales cand este multa activitate pe aici,dar ma bucur cand reusesc sa citesc astfel de randuri

04.01.2017, 15:25

Te pup dulce, draga Dia!

02.07.2017, 10:45

Mult succes in ce ti-ai propus!

02.01.2018, 15:00

Mă bucur că am aflat atât de multe lucruri despre tine! Ești o fată minunată! Te felicit și îți doresc succes în tot ceea ce faci! Te așteptăm cu drag să revii cu rețete minunate!

07.03.2018, 10:42

Multumesc tututor!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola