Istoria fascinantă a patiseriei franceze (1) - Eclerul

Postat de RODIMUR in Alimente pe 7 Iun 2017 | 8048 vizualizari

Comentarii (15)

07.06.2017, 22:29

07.06.2017, 22:31

Si eu vreau sa le incerc cat de curand!

07.06.2017, 22:52

Mulțumesc frumos pentru apreciere, Leoaico!

07.06.2017, 22:53

Oana, gând la gând cu bucurie. Exact asta este și intenția mea. Urmează... Deocamdată sunt în campania de dulcețuri...

08.06.2017, 00:47

Nu pot spune ca sunt printre preferatele mele , dar apreciez munca depusa la prepararea lor M-au impresionat cand amfost in Paris varianta lor moderna si ispititoare

08.06.2017, 07:22

Mihaela, îmi pare rău că nu am păstrat niște imagini foarte frumoase cu ecleruri... Erau atât de frumoase, încât și cei care nu le apreciază în mod deosebit ar fi vrut să le guste...Evident, în patria lor mamă, sunt cele mai frumoase și mai gustoase ecelruri!

08.06.2017, 09:11

Ce mult îmi plac....!

08.06.2017, 09:30

Bine, Kytz! În curând voi încerca să fac și eu eclere și cine știe, poate ai să guști...!

08.06.2017, 09:57

Mulțumesc de invitația ....în avans... ...să știi că am acceptat-o tacit și pe cea de la prăjitura Alba ca Zăpada !

08.06.2017, 19:30

Recunosc că sunt o mare fană a bucătăriei franceze (după cea mediteraneană) ! Deși ei folosesc unt în aproape orice rețetă / preparat, nu se plâng de colesterol și kilograme...

08.06.2017, 19:37

Am înțeles, Kytz! Mă mai gândesc...!

08.06.2017, 19:39

Miki și mie-mi place mult să gătesc cu unt... Folosesc mult unt, la prăjituri, piureuri, legume natur, sandvișuri, etc...E bun, asta e!

18.06.2017, 11:31

Eu iubesc eclerele, sunt prajiturile mele preferate din copilarie!

18.06.2017, 12:04

Mă bucur, Rocsi că am tratat în articol un subiect care-ți place... Eu încă nu am în repertoriul culinar așa ceva, dar vreau neapărat să încerc. în vara asta...

18.06.2017, 12:25

Eu am mai pregatit acasa eclere si sunt tare incantata de ele. Ultima data cand am mancat la cofetarie un ecler, acum vreo 4-5 ani, era aiurea la gust si foarte tare. Asa m-am hotarat sa fac acasa si sa nu mai cumpar!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola