Jurnal de dieta 2012 - episodul 2

Postat de Bucataras in Dieta pe 22 Feb 2012 | 3473 vizualizari

Comentarii (39)

22.02.2012, 16:44

Bucataras

22.02.2012, 16:35
bai, sint om normal,
zise Gusti
io cred ca nu's asa normala,nu tin nici la spritz si nici n-am cine sa-mi gateasca mancare multa
cred ca trebe sa ma marit

Ina

Ina
22.02.2012, 21:00

)) Gusti, te-a pus la zid, Mutulica ))

22.02.2012, 21:05

ce simpatic e mutulicaaaaaa)))))))))

22.02.2012, 21:20

Costelush, pregateste-te de botezul bucatarasilor. Fetele vesele zic sa-ti trimit intrebarile pt interviu! Vezi sa raspunzi singur, ca la Ina s-a vazut cind ai stat in spatele ei si cind te mai duceai in bucatarie sa-ti iei o bere ))

22.02.2012, 21:26

nu ma misc de-aici pana vine interviul lui Mutulica dar parca vad ca tot Ina raspunde la intrebari
vai de pielea lui daca zice altfel

Ina

Ina
22.02.2012, 21:50

))) Mutulica e la nani. Maine o sa vada intrebarile. Tare-s curioasa si eu, ce-o sa raspunda. Sper sa nu fie serios )

22.02.2012, 21:55

Imi aduc aminte ca am facut in acest comentariu rezumatul desfasurarii interviului Inei: "Incepe interviul. Costel e linga Ina. Raspunsuri: sint fidela, ambitioasa, vesela ... Intrebarea 2. Costel pleaca la bucatarie sa ia o bere. Ina deja se gindeste la lampa lui Aladin ... Apare din nou Costel ... Ina zice ca duhul ar putea fi si Costel la o adica ... Baga din nou serioase ... La aia cu pestele, Costel duce sticla goala in bucatarie, Ina reuseste sa strecoare cei 40 de centimetri .... La bautura preferata il calca pe picior pe Costel: "fugi si pregateste-mi un campari" ... si tot asha (buey, sa nu te superi, ca glumesc )"

22.02.2012, 21:57

pe pariu ca raspunde Ina,ca nu se rabda
Sefu' chiar vroiam sa zic ca ati lasat balta interviurile

22.02.2012, 21:57

Interviul aici http://www.bucataras.ro/articole/interviurile-bucataras-ina-8411.html . cred ca tre sa lereluam cu forma noua de intrebari

22.02.2012, 21:58

pai io am mai zis,ca era alt meniu pe vremea noastra

22.02.2012, 21:58

si eu vroiam sa zic la fel, Dia am cam lasat balta interviurile . Las ca uite, revenim in forta! Cu Costel!

22.02.2012, 22:00

asa asaaaaaaaa ca ne plac interviurile cu baieti

Ina

Ina
22.02.2012, 22:02

))) Faza cand comentai tu interviul meu a fost tare! Cat a ras si Costel citindu-l... ))))

Ina

Ina
22.02.2012, 22:03

Ce demult a fost... aveam doar 2 luni de bucataras.ro

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!