Kefirul

Postat de Mitinita in Cu de toate pe 2 Ian 2011, 19:07

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza
Kefirul

Kefirul este o  băutură acido-carbonică şi alcoolizată provenind din Caucaz .  Se formează din fermentaţia laptelui (eu folosesc de vacă ,) provocată de granulele care formează aşa zisă „ ciuperca Kefir”. Kefir este o  băutură acido-carbonică şi alcoolizată provenind din Caucaz .  Se formează din fermentaţia laptelui (eu folosesc de vacă ,) provocată de granulele care formează aşa zisă „ ciuperca Kefir”. 
E cunoscuta drept ciuperca caucaziana sau ciuperca tibetana. Locuitorii din aceste zone au o longevitate mai mare decat alte natii.Se presupune că următoareleboli pot fi vindecate. 

Inflamări de stomac, toate felurile de eczeme, boli de piele, insolaţie, noduri de arterie,tensiuni ridicate regulate (periodice?), dureri de fiere,infecţie de gălbinare, rinită (catar) a organelor de digestie, diaree, constipaţie.
În citeva cazuri sa vorbit că a avut influenţă asupra cancerului.

Băutura are un efect antibiotic, şi stopează inflamările.
Prelungeşte viaţa încetinînd procesul de îmbătrînire.
Stimulează sistemul imun.
Vindecă maladii ale aparatului respirator.
Boli cardiovasculare şi alergii.
Inflamari a mucoasei intesinale .
Boli de ficat şi rinichi.

In poza,se vad conopidutele de kefir .Acestea se lasa in lapte si in 12 ore avem un kefir de casa minunat,care nu se compara cu cel din magazine.

 

Eu propun o stafeta kefir. O sa dau la prima persoana care imi cere niste conopidute,cu rugamintea ca ea sa dea mai departe cand se inmultesc.Daca o sa fie cerinte,bineinteles. Gratis le-am primit si gratis le dau si eu.

Este foarte benefic si copiilor,fetitele mele nu mai racesc de cand au inceput sa-l bea.


Comentarii (6)

08.02.2012, 12:02

Buna, as dori si eu ciupercuta asta, daca se poate.Adresa mea e [email protected] Multumesc

02.11.2012, 08:38

as dori si eu ciuperca daca are cineva [email protected] id meu

04.11.2012, 07:58

as dori si eu ciuperca daca are cineva [email protected] id meu

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]