Mănăstirea McDonald's

Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 11 Mai 2013 | 2603 vizualizari

Comentarii (21)

11.05.2013, 06:41

Buna dimineata Parinte, foarte bine v-ati raportat la ceea ce se intampla in ziua de azi, chiar asa este, din pacate oamenii uita uneori sa hraneasca si sisufletul !

11.05.2013, 06:51

Neaţa bună, Crina! Pentru mine, e şi mai dureros, fiindcă ştiu mult mai bine (zic eu) cum ar trebui să se desfăşoare lucrurile în mod noarmal.

11.05.2013, 07:09

Buna dimineata!
Bine ai revenit cu articolele!

11.05.2013, 07:11

Buna dimineata, Padre! Din pacate articolul reflecta realitatea - uneori urata si nedreapta - in care traim si adevarul despre multi dintre noi. Voi fi sincera si voi marturisi ca, in mod sigur, macar o data in viata, am facut parte din cei care nu merg total pregatiti sufleteste, intr-un loc sfant. Am realizat abia mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta, importanta unei pregatiti sufletesti/mentale inainte de a merge intr-un astfel de loc. Am facut parte - din pacate - si din categoria celor care au ramas cu GB pe un card...Stiu ca am gresit si ca am fost superficiala...Dar timpul ne da intelepciune si viata ne poate schimba astfel incat sa ajungem sa respectam/valorificam fiecare lucru care ne inconjoara. Iti multumesc pentru articol!

11.05.2013, 07:56

drept ai scris .
N-am ce comenta pentru ca...asa e.
Nici nu avem ce face Padre, credintza vine din suflet, nu din sfaturi.Si doar timpul, varsta, pe unii ii indreapta, pe altii nu.

11.05.2013, 08:09

Tare frumos...ca de fiecare data, sunt de acord cu ceea ce scrii. O zi frumoasa!!!

11.05.2013, 08:32

Bună dimineața! Ca deobicei punctul pe I

11.05.2013, 08:55

Buna dimineata Padre! Corecta observatia si frumos scris!
Eu cred ca aici duce si lipsa educatiei si bunului simt. Eu am vizitat zeci (daca nu sute) de lacase de cult, ortodoxe sau nu, in tara(unele de 3-4 ori) sau in alte tari si desi stii ca nu sunt un credincios prea mare bunul simt si nu pregatirea sufleteasca, m-a ajutat sa ma comport adecvat si sa nu fac nota discordanta! Sper sa nu ma certi prea tare!

11.05.2013, 09:35

Hristos a inviat!De fiecare dat m-am dus pregatita si am plecat bogata sufleteste la vizitarea unui lacas sfant.

11.05.2013, 09:44

Buna dimineata Padre!!!! Asa mare dreptate ai in rindurile pe care le-ai scris, asa de frumos si cu bun simt ai asternut rindurile astea pline de adevar pt noi, pt a nu ne simtii cumva deranjati...Recunosc ca nu merg in pelerinaj la manastiri, tocmai pt a evita aceasta aglomeratie,le vizitez doar atunci cind sunt in concediu si ne stabilim din timp obiectivele unde ne oprim si mai recunosc ca nu sunt un exemplu atunci cind vine vorba de credinta. Dar atunci cind am intrat intr-un lacas sfint am facut-o cu capul plecat, cu piosenie, cu ruga,am incercat sa invat ceva despre locul respectiv, iar bunul simt a predominat. Naca fac rau s-au nu las la judecata ta...multumesc pt aceste rinduri, nu stiu daca cineva le putea scrie mai bine...

11.05.2013, 10:35

Da...frumos scris !
Ce bine si frumos este daca pelerinii stiu ceea ce viziteaza, daca respecta conduita, bunele maniere si insemnatatea locului.
Problema tarii noastre este doar lipsa educatiei si asta spune tot.
P.S. mancati sanatos, nu rapid si prost !

11.05.2013, 14:26

11.05.2013, 21:34

Hristos a inviat! Ca intotdeuna eu mai la urma citesc ce scrii!. Dar tare imi place cum scrii si cat adevar graiesti! Si cred ca am si un avantaj, ca citesc si ce au scris cei care au comentat inainte! Recunosc ca am vizitat prea putine manastiri, dar cand am facut-o am fost pregatita!Numai bine iti doresc!

12.05.2013, 01:28

Padre!! Perfecta dreptate ai!!
sa sti ca de multe ori si eu am ramas doar cu cardul , ce-i drept eram copila cand am vizitat manastirile de prin Moldova. Anul trecut am fost la manastire la Crisan , ehh cu totul altfel a fost am fost am admirat locul , am ascultat , am intrat ne-am inchinat , ne-am rugat ...
Padre sa sti ca eu sunt tare pacatoasa, dar cand intru intr-un loc sfant parca ma linistesc sufletese, nu stiu cum sa zic , ma simt implinita chiar daca merg de putine ori la biserica, spre rusinea mea, caci biserica este in spatele blocului.

Ina

Ina
12.05.2013, 06:44

Sunt mutulica . Am uitat sa schimb parola . Rareori am reusit sa ma reculeg la o manastire "de top" , din acelea unde turistii sunt la fel de multi si cam aceiasi cu cei de la "Mc" si nu pricep cum reusesc traitorii acelor manastiri sa reziste toxicitatii din jur . In schimb , la manastirile mai putin umblate si mai ales la schiturile mici si uitate de lume
m-am simtit mai aproape de Dumnezeu . Atunci mi-am dat seama nu numai de binefacerile recluziunuii ci si de adevarul din vorbele : " sa nu incerci sa fii in atentia lumii si sa nu te bucuri cand primesti recompense generoase de orice fel , ba chiar sa le eviti !"...

12.05.2013, 10:02

buna dimineata! nu cred ca poate cineva nega sau sa nu fie de acord cu acest adevar

12.05.2013, 23:30

cei sapte ani de-acasa , mai ales la tinerii din ziua de azi, nu exista. Cu parere de rau, eu cred ca batalia e pierduta.

13.05.2013, 01:55

Da , trebuie sa mergi pregatit[a] intr-un pelerinaj . Am fost in pelerinaje de tot felul , spun de tot felul pentru ca mai apoi am avut termen de comparatie . In grup mare , in grup mic , individual . Cele mai frumoase sunt cele cu preot-duhovnic . Se anunta ruta , opririle . Pe autocar se citesc rugaciuni , acatistierul merge de la unul la altul , fiecare citeste cateva randuri , cantam pricesne . Disciplinati la intrarea in manastire ne adunam si intram cu cantec ,cu corul in frunte cu pastorul . Este bine din timp a citi cateva informatii despre locurile ce le vei vizita , asa te poti integra sufletului locului .
Si eu ma numar printre cele ce am sute de imagini .Dar pe care le iubesc si-mi aduc folositoare duhovniceasca luare aminte . As fi scris mici articole dar nu as dori sa fiu prost inteleasa . Doar este un site culinar
. Am avut surpriza vorbind chiar cuiva care o consideram cu credinta si prietena sa-mi spuna ,, Iar te lauzi ?''. Este dureros sa constati raceala ,cand tu ai dogori de drag .Si nu asa cu prieteni doar virtuali ci cu cei de ani buni .
Vad si fac diferenta de comportament dar nu o judec , fiecare are o masura sau un motiv , eu incerc sa vad mai departe si sa scuz .
.... Si Ela , batalia nu este niciodata pierduta

13.05.2013, 10:28

Hristos a inviat! Mare dreptate ai si de aceasta data,Padre! O saptamana linistita!

13.05.2013, 16:56

Of Padre! Cat adevar! Acest articol poate veni ca un indreptar in ajutorul celor ce aleg pelerinajele spre locurile sfinte! Multumesc!

15.05.2013, 22:18

Hristos a Inviat Padre mda din nefericire cam asa se intampla daca cei batrani nu se corecteaza de unde sa mai mai dobandeasca cei tineri intelepciune??sper sa nu fie o cauza pierduta si aici referindu-ma la cei tineri......

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!