Marinare perfecta ptr fiecare tip de carne

Postat de doralinda72 in Tehnici pe 31 Mar 2013 | 46180 vizualizari

Comentarii (21)

31.03.2013, 20:05

multumim Dora

31.03.2013, 20:06

E foarte interesant articolul. Evident că fiecare familie, fiecare zonă are modul său de preparare. Orice sfat bun, e binevenit.

31.03.2013, 20:12

Padre, ai dreptate, si eu aleg sfatul sau indicatia care se "lipeste" de mine, dar sunt deschisa la idei noi chiar daca stiu ca poate rezultatul nu va fi cel asteptat! Dar pana acum, ultimile retete de vreo 2 saptamani, le prepar dintr-o carte greceasca luata acum de curand, si sincer, bucatarul asta stie ce face!! Are si o emisiune in fiecare saptamana si cu drag ma uit la el si gatesc ce gateste el, si pana acum mi-a iesit exact asa cum trebuia!

31.03.2013, 20:21

Interesant!

31.03.2013, 20:25

imi plac marinadele de mor, deabea astept vara sa pun de un gratar....se pot face in f multe feluri, depinde doar de preferinte...

31.03.2013, 20:27

Asa e simona!

31.03.2013, 20:40

Bine ca nu ai acasa pe cineva care sa-ti spuna sa nu mai faci experiente pe pielea lui!

31.03.2013, 20:49

Mariana mi se intampla cate odata ca sotul sa-mi reproseze ca incerc lucruri noi doar ptr a le posta pe site,dar noroc ca imi ies bine asa ca nu refuza!

31.03.2013, 20:55

Super!

31.03.2013, 21:44

31.03.2013, 21:56

31.03.2013, 22:20

si la mine sotul meu mi-a zis ca manaca cam mult. Altii se plang ca nu au de mancare ai nostri se plang ca au prea mult. Oricum imi place ce ai scris

31.03.2013, 22:29

31.03.2013, 22:53

Da, ai vazut cookie?! Asta ii zic si eu! Ca frigiderul e plin cu bunataturi!!! Si ca ii schimb meniul des! multumesc frumos!

31.03.2013, 22:54

Merisor, delia, luana

31.03.2013, 22:55

Zamfira

02.04.2013, 15:57

Interesant si de bagat la cap !

02.04.2013, 16:53

03.04.2013, 01:25

Constelatie, felicia

06.04.2013, 15:29

Si eu folosesc marinarea mai ales la vanat , la carnea pentru gratare vara . Imi place si marinarea cu iaurt pentru carnea de pasare . Utile idei

06.04.2013, 16:49

Multumesc frumos mihaela!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!