Multi ani fericiti si inspirati! - Pledoarie pentru prietenie

Postat de klausenburger in Bucataras eFeminin pe 3 Ian 2012 | 2930 vizualizari

Comentarii (16)

04.01.2012, 10:09

La multi ani Lacrima!

04.01.2012, 10:34

Multi ani fericiti si cu noroc si tie Mihaela

Lau

Lau
04.01.2012, 11:32

la multi ani

04.01.2012, 14:08

La multi ani!

04.01.2012, 14:47

Ani multi si buni, plini de noroc si bine dragii mei

04.01.2012, 19:57

Hey, de cand nu te-am mai vazut pe-aici La multi ani! Da, pe internet este si multa rautate din pacate si uneori e foarte obositor ...

04.01.2012, 20:06



La multi ani!

04.01.2012, 20:40

Multi ani frumosi, cu noroc si buni dragele mele

05.01.2012, 08:04

La multi ani cu multe bucurii si sanatate !

05.01.2012, 12:13

Ani multi si fericiti si tie Sidy

05.01.2012, 16:09

05.01.2012, 21:49

An nou fericit si sper din tot sufletul asa cum ti l-ai dorit.Sincer,ma gandeam zilele trecute,cata munca incorporeaza un blog,adica unul care se respecta.Cred ca nu as avea niciodata tenacitatea de a face asta,lasand la o parte faptul ca nu as avea nici talentul necesar.Dar pe de alta parte,si mie mi se parea ca nu prea interactionezi cu alte persoane prin intermediul unui blog,sau cu prea putine.
Iti spun inca o data La multi ani si to ce-ti doresti

06.01.2012, 17:50

La multi ani, multa sanatate, inspiratie la gatit si tot ce-ti doresti sa se implineasca.

Ina

Ina
06.01.2012, 21:31

Sa fie cum ai grait, klausenburger! La Multi Ani!

07.01.2012, 21:50

La multi ani si tot ce iti doresti tu sa realizezi!!!

08.01.2012, 14:53

Multumesc dragele mele. Sa fie si pentru voi un an asa cum vi-l imaginati, cum vi-l doriti si cand va pleca sa va lase pe chip un zambet multumit si implinit.

Diaconta... asa e. Am blogul de ceva ani (cred de prin 2008, daca bine tin minte). Nu am fost tipul de blogger foarte constant din lipsa de timp, dar si din nestiinta de a face SEO si alte asemenea uneori. Inca nu stiu ce sa fac cu el. Mi-e si drag, ca am muncit pe el, mi-e si neclar la ce anume foloseste de fapt. Pana una-alta, cred ca intr-un fel sau altul poate fi de folos si cand nu mai pot de dorul de a scrie, scriu acolo, scriu aici si e mai bine.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!