Numărul 3 Pasticceria îți aduce gratuit o formă de silicon pentru mini-macarons

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 22 Sep 2014, 14:20

Articol pe placul a 13 bucatarasi
comenteaza
Numărul 3 Pasticceria îți aduce gratuit o formă de silicon pentru mini-macarons

Vrei să pregătești niște mini-gustări noi? Ai ales momentul potrivit. Numărul al treilea din colecția Pasticceria e aici ca să-ți aducă idei noi și multă inspirație pentru următoarele tale creații. 

Mini-gustările propuse de Pasticceria vor fi fără îndoială principala atracție a oricărei mese, atât ca aperitiv, cât și ca desert.

În acest număr, veți putea explora rețete pentru mini macarons cu ciocolată neagră, creme brûlé cu anason, mini macarons cu somon și piper roz, pachete cu brânză de capră și nuci și multe alte idei originale pentru a-ți încânta familia și prietenii.

Iar pentru că ai nevoie de cel mai bun ajutor pentru a face niște macarons cu adevărat interesante, numărul acesta îți aduce gratuit o formă de silicon pentru a realiza mini-macarons. Astfel, ele vor fi gata mai repede decât ai plănuit, iar musafirii tăi vor fi plăcut surprinși.

Nu rata numărul trei al revistei Pasticceria, acum disponibil în magazinele Inmedio.

Premii din colectia Pasticceria pentru cei mai activi bucatarasi!

Incepind cu aceata saptamina (8-14 septembrie), primii 5 cei mai activi bucatarasi vor fi premiati cu cite un numar al colectiei Pasticceria, distribuita in exclusivitate prin reteaua Inmedio. Premiul consta intr-o revista cu retete si ustensila de bucatarie cadou!
Saptaminile de concurs si premiile:
S1: 8 - 14 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 1 al revistei Pasticceria + cadoul
S2: 15 - 21 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 2 al revistei Pasticceria + cadoul
S3: 22 - 28 septembrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 3 al revistei Pasticceria + cadoul
S4: 29 septembrie - 5 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 4 al revistei Pasticceria + cadoul

S5: 6 - 12 octombrie - primii 5 cei mai activi bucatarasi vor primi: numarul 5 al revistei Pasticceria + cadoul

Comentarii (1)

22.09.2014, 15:22

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.