Oamenii care gătesc

Postat de florian in Cu de toate pe 23 Noi 2010, 10:51

Habar nu am avut care este menirea acestui site, cu ce se ocupă exact şi prima oară când am fost invitat să postez aici (sa fie vreo 2 ani de atunci) am fost chiar circumspect...bănuiam o cruntă aplecare către reclamă şi nimic mai mult.

Acum îmi pare rău că nu am fost prezent de la început...pentru că am pierdut enorm.

Aici este un loc de întâlnire al oamenilor cu suflet mare, pentru că am înţeles în timp că numai oamenii cu suflet mare sunt capabili să gătească minunat şi bucătăria este unul dintre cele mai subtile moduri de exprimare a sensibilităţii...

 

Comentarii (27)

25.11.2010, 23:51

eu de cum am gasit site-ul m-am si inscris si si retete am postat.m-a atras stilul si persoanele de pe site

26.11.2010, 11:11

Si mie-mi pare rau ca nu v-am descoperit mai de demult ... ma bucur ca nici voi n-aveti toate tiglele pe casa

26.11.2010, 11:28

stai linistita Onesta niciodata nu e prea tirziu ,cit despre tigleeee chiar nu stiu pe unde mi-o fi de restul fetelorrr te convingi tu doar sa intri in cafenea....

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia