Peripluri Culinare

Postat de TVPaprika in Cu de toate pe 1 Iul 2013, 14:30

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Peripluri Culinare

In "Peripluri culinare: India", bucătarul britanic Barry Vera prezintă o frântură colorată şi fascinantă din cultura, arta culinară şi obiceiurile indiene.

Barry degustă deliciile surprinzătoare ale bucătăriei simple de pe stradă şi varietatea extraordinară a bucătăriei regionale. Se lasă pătruns de diversele influenţe culturale, prin care fiecare zonă din India devine specială.

De la un templu sikh din Delhi, unde se servesc zilnic chiar şi 70 mii de mese, la un sătuc tribal din deşert în Rajasthan, de la pieţele energice şi bazarurile de condimente, la nunta tradiţională rurală, de la comerțul de cardamom la îmbulzeala haotică a carnavalurilor de plajă din Mumbai şi liniştea misterioasă a minei de sare, veți avea parte de experiențe unice.

Emisiunea cu scenariu informativ, caracterizată de imagini spectaculoase, oferă o gustare aromată din viaţa Indiei.

Comentarii (1)

01.07.2013, 15:32

Poate fi interesant

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!