Petale moarte in flori vii

Postat de portiadelumina in Bucataras hai hui pe 19 Oct 2012 | 3155 vizualizari

Comentarii (31)

19.10.2012, 17:36

Frumoase florile de salcam! Si eu am avut in curtea intreprinderii un cires cu cateva flori in el zilele trecute. Iti dau o stare de bine, florile pomilor, parca semnifica speranta....

19.10.2012, 17:38

Niciodata nu mi-a placut toamna. Acum cu atat mai putin... Padre,ai descris-o exact asa cum o percep.
O toamna bogata cu liniste in suflet tuturor!

19.10.2012, 17:40

Chiar aveam nevoie de aceste cuvinte! Aseara am aflat de "pierderea" mamei prietenilor nostrii cei mai buni si in acelasi timp de nasterea nepotelului prietenei si colegie mele de serviciu Totul se potriveste asa de bine cu descrierea de mai sus

19.10.2012, 17:57

Totul depinde de starea sufleteasca.Uneori observam cel mai mic detaliu,chiar si o picatura ce cade spargandu-se ne poate atrage atentia.Alteori simturile sunt atat de amortite incat suntem surzi si orbi la bucuria ori tristetea ce ne inconjoara.
Dupa ce cu o luna in urma remarcasem uscaciunea naturii si m-am intristat,era mult prea devreme pentru asta,zilele trecute m-am bucurat sa vad ca totul se inviorase,ultimele zvacniri de verde imi mai incantau privirea.
Asa si oamenii,vin si pleaca.....mai obositi ori mai plini de viata.

19.10.2012, 18:07

Aşa este Meri. Am văzut şi cireşi şi meri şi liliac. Dar dimineaţă acel ghemotoc de flori parcă sfida orice urmă de toamnă. Şi în gândurile mele a înflorit din nou speranţa

19.10.2012, 18:09

Claudia o floricică plină de speranţă. Trebuie să vezi toamna ca o binecuvântare pentru natură. E ca un tratament amar ce-şi va da roadele dulci la primăvară.

19.10.2012, 18:11

Cristina îţi mulţumesc pentru aprecieri. Eu încerc să culeg mereu din natură şi dintre oameni acele simple învăţături ce dau rost vieţii noastre complicate.

19.10.2012, 18:12

Aşa este Dia. Ştiu că şi tu vezi lucrurile bine şi le treci prin trăirea sufletului şi lucrarea minţii. Omani suntem, ne bucurăm şi ne întristăm trăind cu speranţa în suflet.

19.10.2012, 18:26

ahaaa, d-aici era.
eheheee..cate intelesuri in aceste randuri

19.10.2012, 18:27

Mulţumesc Gaby Grădina şi oamenii mereu mă inspiră. Înţelesurile.... .... cum mă pricep şi eu

19.10.2012, 18:29

Padre, nu tu, cetitorul .

19.10.2012, 18:36

Şi cetitorul, că-s oameni faini pe-aici

19.10.2012, 19:02

Merge la suflet scrierea ta, Padre, in special ca in cateva zile unii schimba prefixul!

19.10.2012, 19:05

Ştiu Vladimir, şi mă bucur de bogăţia toamnelor tale alături de ceilalţi dragi ai tăi Mulţumesc pentru apreciere

19.10.2012, 19:35

19.10.2012, 20:16

Natura ca si viata e schimbatoare!

19.10.2012, 20:17

Motane nu te gandi la schimbarea prefixului pana la data respectiva!

19.10.2012, 20:19

Aşa este Buni, natura se schimbă în ritmul vieţii

19.10.2012, 20:20

Stiam Motane,chiar vroiam sa zic sa incepi sa te pregatesti ca nu se stie cu ce oaspeti te pricopsesti)
Apoi urmeaza si padre sa ne omeneasca cat de cat

19.10.2012, 20:23

Cum Dia cât de cât? Ce, chiar aşa de amărât mă crezi?

19.10.2012, 20:25

Amarat nu,dar daca esti tot flamand ma gandesc ca nu prea-ti ramane pentru noi )))

19.10.2012, 20:28

Fac la tuci mare şi tot nu mă fac de râs

19.10.2012, 20:34

Am inceput sa caut un tort bun si "fatzos" care sa il fac si sa si reuseasca!

19.10.2012, 20:39

Fă tu tortul Vladimir, că vin eu şi fac pozele aşa împărţim şi noi munca

19.10.2012, 20:45

Vladimir,poti sa faci unul cu gelatina ca-i usurel si de efect

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!