Plante care aduc minuni in casele oamenilor

Postat de elena001 in Cu de toate pe 15 Mai 2013, 19:02

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

De-a lungul timpului multe plante si-au castigat titlul de aducatoare de noroc datorita legendelor. Busuiocul este recunoscut ca o planta aducatoare de noroc.o planta magica si sfanta despre care se spune ca este venita din lacrimile Maicii Domnului.

Planta-de-jad(norocel) despre care se spune ca aduce prosperitatea in casele oamenilor.Chinezii isi fac cadouri cu astfel de ghivece si le pun in apropierea usii principale,pentru a aduce belsug si prosperitate.Tot chinezii considera bujorul regele florilor      deoarece este cunoscut pentru aducerea de bogatii,onoruri.Florile de iasomie atrage norocul si prosperitatea.Daca ingrijesti in casa ta un bambus esti cel mai norocos este cunoscut ca aducator de liniste,dragoste si mult noroc.Vascul de asemenea este ocrotitor de fulger si traznet.In unele tari de spune ca o fata care sta sub o ramura de vasc nu poate refuza un sarut indiferent de la cine l-ar primi.Trifoiul cu 4 foi este des intalnit in mai multe popoare.Legendele spun ca trifoiul este singurul lucru pe care Eva l-a luat cu ea cand a fost izgonita din Paradis.

Comentarii (1)

18.05.2013, 22:30

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia