Prejudecati in legatura cu Noua Medicina Germana

Postat de geoline in Cu de toate pe 6 Mar 2015, 11:24

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Prejudecatile cele mai frecvente :

1. „NMG este o metoda naturista„ – Gresit ! NMG este o stiinta medicala, descoperita de medicul alopat german Dr. Ryke Hamer.

Ca orice alta stiinta adevarata, NMG se bazeaza pe niste legi descoperite in natura si anume pe 5 legi biologice, similare cu legile fizicii - de exemplu legea gravitatiei. Aceste legi sunt mereu valabile si nu pot fi infirmate in nici un singur caz, similar cu gravitatia. 

Gravitatia si alte legi din natura exista cu adevarat si nimeni nu poate dovedi ca nu e adevarata legea gravitatiei. 

In ciuda cerintelor Dr-ului Hamer, nci o universitate nu a avut curajul pana acum sa incerce infirmarea oficala a acestor legi, caci este la fel de putin posibil ca si infirmarea legii gravitatiei. S-a preferat tacerea si defaimarea Dr. Hamer. Insa exista universitati (Trnava din Slovacia) si medici care au confirmat aceste legi. Bineinteles ca la puterea industriei farmaceutice de astazi si presiunea care se face pe doctori si profesori, nu se gasesc multi in sistemul medical care sa spuna public ca NMG este valabila. Totusi acestia exista si ei. Aceste legi biologice impreuna cu corelatia intre cauza si simptome insa pot fi verificate de oricine si nu trebuie alte persoane care sa ne spuna daca e adevarat sau nu.

Tomografele cerebrale confirma in plus conflictele emotionale cat si organele afectate. Analizand un CT-cerebrale, un medic care cunoaste NMG si stie sa citeasca CT-uri poate spune cu exactitate atat tipurile de conflicte suferite cat si simptomele fizice prezente. 

Asa ceva nu poate nici medicina aloapata si nici o alta forma de medicina si nu a mai existat pana acum.

Un cunoscator al NMG stie, chiar si fara un CT, de pe urma simptomelor fizice prezente ce socuri si probleme emotionale a avut sau are pacientul. Pacientul devine asa de transparent pentru un specialist in NMG, incat nici o armata de medici cu toata aparatura de ultimul racnet nu este se poate compara cu precizia matematica a acestei cunoasteri. 

NMG este practicata in Israel in mod oficial, singura tara din lume din pacate in care se practica la scala mare. 

Zeci de mii de medici din toata lumea, cunosc deja NMG si se folosesc de cunostintele ei. Exista asociatii de medici – ALBA din Italia – care se folosesc de NMG in mod oficial. Si in Romania exista medici care practica NMG si exista seminare cu NMG.

2. „NMG este o forma de terapie“. Gresit. NMG este o stiinta similara cu anatomia si fiziologia in medicina. Ea explica cauza bolii, stadiul si modul de evolutie al bolii. Tratamentele nu fac parte din NMG. Stiind ce face exact organismul cat si cauza bolii se poate actiona insa in mod inteligent atat pt. a elimina cauza, a preveni eventualele pericolele majore din criza epileptoida cat si de a prognostica durata sau evolutia bolii. Sau cel putin pt. a atenua simptomele din faza de vindecare fara a dauna simultan sau a opri vindecarea.

Pentru aceasta se poate folosi orice sistem existent, daca isi face scopul si se potriveste fazei si necesitatii respective: psihologie (pt. a depista si elimina cauza), medicamente sintetice, operatii, homeopatie, acupunctura, remedii naturiste – totul in functie de medicul curant.

Medicina alopata nu poate explica de regula nici cauza, nici evolutia bolii si tratamentele constau in 99,99% din cazuri din antibiotice, antiinflamatoare, calmante sau operatii . Cauza la peste 90% din boli este declarata de medicina insasi ca “necunoscuta” si restul sunt cauze genetice, virusi si bacterii care sa gasesc de regula si la oamenii sanatosi.

Cauzele psihosomatice sunt recunoscute deja in medicina ca principiu insa numai corelate cu anumite simptome.

La restul se spune mai departe cauza nescunoscuta sau un biet microb care azi nici nu mai poate fi omorat de antibiotice.

De fapt microbii nu au putut fi niciodata lichidati de antibiotice caci ei sunt produsi in mod necesar de corp si apar mereu in faza de vindecare precum pompierii dupa un incendiu. Oare este atat de greu sa intelegem ca microbii sunt pompierii necesari si nu incendiatorii si ca orice incercare de lichidare cu otravuri chimice nu-I poate face sa dispara ?

Nu este oare “rezistenta microbilor” cea mai buna dovada ca microbii vin dinautru si ca sunt necesari ?

Avem in corp mai multi microbi decat celule si desi medicina insasi spune ca cei mai multi sunt “pasnici si necesari” in acelasi timp ii combate cu inversunare de indata ce ajungi la medic. Oare este asta o dovada de “cunoastere” ?

3. “NMG recomanda sa nu se faca nimic.” Foarte gresit. Stiind ce se intampla in organism si mai ales ce se poate intampla in crizele epileptoide (nu epileptice!), cunoasterea din NMG da la dispozitia medicului un instrument extreme de important, pe care nici un medic alopat, homeopat sau de alt soi nu il are. Caci numai datorita NMG stim exact evolutia bolii si des si durata ei sau momentul la care sa ne asteptam la criza epileptoida, care uneori poate sa fie periculoasa.

Exista stadii ale bolii la care nu merge fara operatie (de ex. blocarea intestinului de o tumoare). Exista cazuri la care in criza epileptoida trebuie folosit cortizon pentru a reduce simptomele periculoase (de ex. infarct). Exista cazuri la care conflictul nu poate fi rezolvat de la sine si la care trebuie gasita o rezolvare prin psihologie sau homeopatie sau de alta natura.

Deci nimeni nu spune in NMG ca trebuie facut "nimic" si ca totul "trece de la sine. Multe trec de la sine, dar nu toate.

Mai este valoros si faptul ca datorita descoperirilor Dr. Hamer stim exact si ce efect au majoritatea medicamementelor date. 

Se stie cand morfina sau calmantele pot omora pacientul sau cel putin opri vindecarea, cand antibioticele - date in mod automat aproape de toti medicii - sunt contraindicate si fac mai mult rau decat bine, cand cortizonul are un efect nedorit si negativ, etc. Deja numai cu aceste cunostinte despre efectul medicamentelor in starile diferite ale bolii se pot salva multe vieti. Dar medicina prefera sa dea in mod automat si fara cunoastere a urmarilor - si chiar cu ignorarea lor - ceea ce a fost invatata sa faca. Nici macar moartea pacientilor nu schimba nimic. Dupa ei potopul! Dogma si inertia este mare in orice domeniu, dar in medicina alopata este chiar uriasa. A durat peste 50 de ani pana ca medicina sa accepte dezinfectarea mainilor la operatii, lucru descoperit de medicul Ignaz Semmelweis - pe care l-au internat chiar in spitalul de nebuni. Cat oare sa dureze pana sa acceepte NMG ?

Medicina alopata se poate compara cu un indian din jungla care nu stie mai nimic despre o masina oala, dar incearca sa o repare cu cunostintele ce le detine. Din fericire masina numita om, are o inteligenta interna, care de fapt se straduie mereu se se autorepare – daca i se da voie si timp ! - si compenseaza chiar multe din greselile facute de indianul frenetic. 

Insa cum se compara oare munca acestui indian nestiutor fata de cea a un mecanic scolarizat care stie cu adevarat cum functioneaza masina ? Este o diferenta ca de la cer la pamant. Si aceeasi diferinta este si intre un medic care stie NMG si unul care nu stie.

Daca este vorba insa de o boala despre care se stie ca se afla deja in faza de autoreparatie si ca reparatia este dusa la capat de corp fara ajutor din afara (noi asa am invatat milenii la rand, ca trebuie sa luam neaparat ceva) oare ce rost are sa dam ceva alopat (mereu ceva toxic !) sau chiar naturist sau homeopat ?

Daca stim exact ca organsimul se vindeca si stim chiar si evolutia bolii si o putem chiar prezice - oare ce rost are sa facem ceva inutil sau chiar gresit ? Cine sulfa oare in panze cand bate vantul deja in ele ? 

Cine se trateaza cu antibiotic si cortizon si alteminuni alopate la taieturi minore, guturai, menstruatie si alte procese de reparatie ? 

Doar un om foarte foare fricos sau foarte nestiutor. Pacientii ideali ai medicinii de orice fel, caci cine nu-si doreste pacienti care sa le aduca bani ?

Daca alopatia considera o boala “incurabila” sau “periculoasa” sau care “trebuie tratata cu cistostatice” sau cu “antibiotice” oare este cu adevarat asa ? Milioane de oameni din intreaga lume arata ca multe boli se vindeca si de la sine fara nimic (“spontan” spune medicina, fara sa explice cum) sau se vindeca folosind remedii naturiste, homeopae sau acupunctura.

Deci autovindecarile exista si fara sistemul alopat (toxine chimice + operatii) si au existat si mii de ani inainte de aparitia lui.

Exista un proverb care spune ca o gripa tine 7 zile daca este tratata de medic si o saptamana daca nu faci nimic.

Asa este la multe boli. Corpul este mai inteligent si mai cunoscator decat toti medicii de pe lume la un loc.

De aceea cele mai multe popoare care traiesc natural nu au avut niciodata nevoie de un medic alopat. Si inca azi sunt multe astfel de popoare care tariesc bine mersi fara medicina alopata : indigeni in Amazon, hunza in Pakistan si multi din Africa. Pe langa asta exista miliarde de animale ce se descurca fara nici un doctor. Oare cum ar fi posibil asa ceva daca nu ar exista autovindecare ?

4. “Fanii la NMG sunt naivi si creduli “ - gresit. NMG este prima si singura medicina cu adevarat stiintifica si numai cu ajutorul ei s-a putut si se poate depista cauza adevarata la aproape toate bolile cat si modul lor de desfasurare (cu excpetia bolilor induse de otravuri, radiatii, traumatisme, carente alimentare). Chiar si durata bolii sau crizele periculoase pot fi prezise de regula exact. 

De “credinta” chiar ca nu mai poate fi vorba la NMG, caci acum orice om poate intelege si realiza singur ce se intampla.

De credinta se poate vorbi cand e vorba de medicina naturista, homeopatie si medicina alopata, caci cele mai multe lucruri nu se stiu si nici nu pot fi intelese. 

Medicina alopata trateaza hipertensiunea dar in acelasi timp spune ca a ei cauza nu este cunoscuta (“esentiala”) iar tratamentele date sunt bazate in principal pe 3 toxine gasite in veninul de sarpe: una care blocheaza muschiul inimii (beta-blocant), una care largeste fortat arteriile (inhibatori ACE) sau subtietori de sange. Multi pacienti cu tensiune primesc chiar toate trei medicamentele si asta de regula pe viata. Desi medicii invata la facultate toate mecanismele tensiunii sangelui si ar putea deduce extreme de usor din cele invatate unde este de fapt cauza tensiunii inalte la un sistem simplu bazat pe o pompa (inima), furtunuri (arterii) si flitru (rinichii) si controlat de catva hormone, totusi ei spun ca nu stiu cauza. 

Se reduce randamentul pompei, se dilate furturile, si se subtiaza sangele si tensiunea trebuie sa scada, insa asta este numai suprimarea de simptome si nimic cauzal si de durata. La rinichii ca fiind filtrul sangelui si organelle care emit hormonal renina ca sa creasca tensiunea nu se mai gandeste nici un medic dupa terminarea facultatii. Sau, daca se gandeste, observa ca nu exista inca nici un medicament pt. rinichi si ca primeste priviri ciudate de la colegii lui cand vorbeste despre aceasta tema.

Daca la o chestie atat de simpla – practic ceva aproape mecanic - invatata deja la facultate, un medic nu stie cauza, la ce ne putem astepta oare de la medicina la boli in care nu stie practic nimic sau mai nimic ?

E usor sa spui ca boala e genetic si ca nu ai tratament sau sa spui ca e virus si sa dai niste toxine. Sau sa dai cortizon si antibiotice sau la 99% din boli si pacienti. Asta este insa “stiinta” ? Asta poate face si un om cu 4 clase. Dovada: nu putini sunt cei prinsi ca au lucrat ca medici ani in sir folosind diplome false.

5. Cei care “cred” in NMG nu-si duc copii la medic. Gresit. Cei care cunosc NMG stiu mult mai bine cand este cazul sa mergic la medic si cand nu este cazul sa mergi. Ei stiu in plus si ce efect au medicamentele si ce pericole poate induce medicina prin vorbe, diagnoze, terapii si operatii. Ei stiu mult mai multe lucruri adevarate si utile decat medicii cei mai buni din lume, care nu cunosc NMG.

Liberul arbitru al fiecaruia inca nu a fost pus la inchisoare si este un drept legal in toate tarile si ne putem folosi de el, sa alerem aca medicina alopata ca metoda de tratament sau nu. 

Cunoscatorii NMG stiu in plus, ca oricare om de pe pamant ca trebuie sa se duca la medic in caz de boala – oare maxi exista cineva care sa nu stie asta ???? - mai ales la un pericol de moarte, si chiar o fac. 

Insa cunoscand mai multe decat medicina alopata, un cunoscator NMG are acum posibilitatea de a alege daca este cazul sau nu. 

Toate lumea stie astazi mortalitatea si pericolele marita din spitale, multi oameni nu se mai duc cu drag si incredere oarba la spitale. 

Asta-i adevarul si numai medicina alopata este de vina. 

Cine ar apela la alte metode de terapie sau alte stiinte daca ar fi multumita de medicina alopata si ar avea incredere oarba in ea ?

Nimeni !

Dar cine este de vina daca medicul te omoara sau te imbolnaveste si mai rau printr-o greseala recunoscuta sau nerecunoscuta? Numai pacientul este vinovat ! El semneaza, el poarta raspunderea. 

Medicul se spala pe maini de raspundere de indata ce pacientul isi da consimtamantul la tratament sau operatie. De aceea are si nevoie de consimtamtul pacientului.

Inchipuiti-va ca va dati masina la un service auto pentru reparative dar trebuie sa semnati si sa raspundeti in caz ca nu se poate repara sau chiar daca masina este stricata de catre mecanic. Si in plus asta chiar se si intampla des si de platit tot posesorul masinii trebuie sa plateasca.

Atata vreme cat terapia letala sau care a agravat boala corespunde “schemelor standard din medicina” medicului nu i se poate reproasa nmic. Chiar si mal-praxis este greu de dovedit si rar castiga un pacient un proces contra unui spital sau medic in caz de mal-praxis.

Cine plateste medical/spitalul pentru tratament ? Pacientul impreuna cu alti pacienti prin asigurarea medicala. 

Medicul sau spitalul nu face niciodata nimic pe gratis. Banii vin mereu de undeva. Daca pacientul plateste tratamentul si suporta si toate riscurile, sistemul medical castiga mereu de pe urma la TOT ce face. Cu cat se face mai mult, cu atat se poate deconta mai mult de la asigurari. Deci e firesc sa spuna “trebuie sa veniti la noi si daca mergeti altundeva sunteti naivi sau iresponsabili”.

Oare nu are dreptul prin lege pacientul sa aleaga singur ce se intampla cu el ? Oare pacientul nu are si el capacitatea de a gandi, rationa, analiza si de a se informa, de a cunoaste si intelege, ca si medicul ?

Sau poate uneori chiar mai mult decat medicul ?

Oare nu corpul pacientului este cel care simte cel mai bine daca o terapie a fost buna sau nu ?

Unde scrie ca medicina alopata este instanta suprema care hotaraste ce are de facut pacientul si ce nu ?

Asa o lege nu exista inca, cel putin cu privire la adulti. La copii, prin legile facute cu ajutorul lobby-ului sistemului medical medicina iti poate lua copilul si face ce vrea ea cu el iar tu ca parinte trebuie sa platesti costurile si eventual – daca ai avut ghinion – sa suporti si urmarile tratamentelor gresite (boala si mai lunga, moarte, intoxicare cu medicamente chimice) si a conflictelor ce apar la copii automat in spitale (datorita fricii de injectii, luat de sange, despartirea de familie/mama.).

Cine doreste ca cetateanului sa ii fie luat liberul arbitru si dreptul la alegere si sa fie tratat contra vointei lui nu poate fi decat un idiot care uita ca si el face parte din cei ce vor fi tratati in acest mod.

6. “NMG nu este adevarata caci eu nu am facut cutare simptome de pe urma unui conflict anume”. Gresit ! NMG nu afirma asa ceva deloc. O situatie negativa sau un soc suferit nu inseamna pt. toti automat boala sau simptome.

Daca mai multi oameni sunt speriati in urma unui eveniment (accident, gluma proasta) , nu se poate spune care din ei vor suferi cu adevarat un conflict de sperietura. Poate sa nu fie nici unul, poate sa fie unul , pot sa fie mai multi. Prezenta unui soc nu inseamna ca toti vor fi afectati la el. Caci nu numai socul in sine conteaza dar si persoana care il percepe. Caci oamenii sunt diferiti si perceptia la acel moment poate sa fie foarte diferita. 

Unul poate sa faca o laringita (reactive feminina) si altul o bronsita (reactive masculine) de pe urma aceleasi sperieturi iar altul poate sa faca atacuri de panica caci avea deja un conflict active de atac pe la spate si percepe noua speriatura ca un atac din fata.

Daca mai multi oameni isi pierd serviciul, ei nu vor reactiona toti la fel in urma acestei vesti proaste. Unuia de exemplu ii va parea rau ca si-a pierdut postul de conducere (conflict de pierdere a teritorului), altul poate sa perceapa ca nu mai avea bani sa-si hraneasca familia (conflict de infometare) si altul nu va face nimic caci si asa dorea sa demisioneze ca-si gasise altceva mai bun.

Daca nu ai facut eczema de piele sau paduchi sau nu ti-a cazut parul sau ti s-a albit in urma unui conflict de despartire, inseamna caci nu te-a afectat si nu ai suferit un soc conflictual numit DHS in aceasta privinta.

DHS-ul este un moment declansator in care un eveniment important sau chiar dramatic te prinde izolat si pe picior gresit, neasteptat. Adica nu aduce tot anul ce aduce o secunda.

NMG nu vorbeste deci de conflicte “psihologice” sau suferinte indelungate - ca stres, griji, etc - ca fiind cauza ci de acest DHS, un moment scurt dar cu impact mare. Acel moment este factorul declansator si conflictul incepe cu el si poate tine putin sau mult, poate trece de la sine sau nu. Cu cat dureaza mai mult situatia conflictuala declansata de DHS, cu atat mai mult va dura si perioada de reparatie a tesutului care incepe sa se schimba la cateva secunde dupa DHS.

Deja dupa 40 de secunde dupa DHS se pot vedea in creier cu ajutorul unui CT-cranian deja cercuri concentrice in zona corespunzatoare acelui conflict. 

Daca nici asta nu este stiinta, atunci nu exista nici o stiinta medicala adevarata pe pamant.

7. “NMG este prea usoara ca sa fie adevarata”. 

NMG pare la multi care nu au inceput sa o studieze sau vorbesc din prejudecati ceva usor poate, dar nu este deloc usor de invatat. Ca orice stiinta medicala, trebui ani de studiu ca sa o cunosti pe deplin. Cel putin 3 ani de studiu intens si inca nu stii tot.

Insa dupa o saptamana de studiu deja poti intelege principiile si te poti convinge pe pielea ta si a celor din jur ca totul este adevarat. Cel mai simplu exemplu este stranutul. Nici un doctor nu poate dovedi de ce stranutam cand iesi la soare, la frig sau in mai ales in alte imprejurari unde nu exista un motiv aparent si nici soare . 

Insa Dr. Hamer a descoperit misterul stranutului care poate fi verificat de orice om inteligent si cu vointa de a intelege.

Omul, ca si animalele adulmeca automat atunci cand simte ca il paste un potential pericol. Adulmecatul se face cu nasul. Cand se termina acest proces, dupa ceva timp, care dureaza cat jumatatea timpului adulmecarii (stranutul este criza epileptoida dupa adulmecat) , corpul curata nasul prin stranut de mirosurile si particolele intrate in nas. Adulmecatul se petrece deci inconstient si dupa terminarea lui apare mereu un stranut sau mai multe. 

In lumea animala nu exista decat rar trecere brusca de la intuneric la lumina. Asa o schimbare brusca de lumina, dar si un sunet brusc sau o miscare in vegetatie face animalele sa adulmece imediat un potential pericol. Si oamenii fac la fel, numai ca nu stiu.

Datorita locuintelor oamenii trec mai des de la intuneric la lumina si multi (nu toti), mai ales copiii, stranuta de indata ce au realizat (la scurt timp) ca nu a fost un pericol real aceasta brusca schimbare in lumina. Animalul din noi deci prezent si adulmeca automat, ca vrem sa nu. Stranutul apare la oameni deci de indata ce s-a terminat o situatie in care am banuit un pericol real sau imaginar in care am trebuit sa adulmecam inconstient daca ne paste sau nu un pericol. Poate sa fie orice: o noua situatie, un pericol, seful care intra in birou si ne suprinde, o sarcina pe care credem ca nu o putem rezolva. Daca am adulmecat vom si stranuta dupa o perioada.

Dati atentie la stranut si ce situatie a fost inainte si o sa vedeti cat de adevarata este NMG care este prima stiinta care poate explica stranuturile. Bineineteles ca exista si stranuturi cauzate de mirosuri sau praf, dar au la baza acelasi principiu. Un aer cu compozitie schimbata trebuie adulmecat intai ca sa vedem daca nu exista un pericol. Orice animal cand simte un miros strain trebuie sa adulmece sa vada ce-i cu el. Si noi facem la fel.

8. "NMG nu este valabila caci Dr-lui Hamer i-au luat licenta."

Daca un tamplar face o masa si peste 30 de ani nu mai este tamplar, oare masa aceea a fost facuta de un tamplar sau nu ? Eu zic ca da. 

Dr. Hamer este medic. Nu numai medic, caci a studiat 3 facultati simultan: medic, teologie si fizica. As vrea sa vad un alt medic cu 3 facultati facute simultan. Insa cand industria farmaceutica a mirosit dauna care 

o poate aduce descoperirile lui, l-au pus la zid "ori te dezici public de descoperirile facute, ori iti luam licenta de a practica ca doctor". Asta i s-a spus. Cauza nu a fost moartea vreunui pacient, asa cum circula in mod eronat in defaimarile publice. Dr. Hamer a spus ca nu se dezice de descoperirile facute si asa i-au luat licenta. Oricarui medic i se poate lua licenta daca cineva sus-pus doreste. Medicului austriac Loibner, care a inceput sa critice vaccinarile dupa ce i-a murit un pacient i s-a spus la fel: "ori incetezi cu propaganda anti-vaccinare, ori iti luam licenta si nu mai poti practica". Dr. Loibner a spus: "nu voi inceta sa informez lumea despre pericolele vaccinarilor". Si asa i-au luat licenta de a practica. Acum face seminare anti-vaccinare. Un medic precupat de binele oamenilor si nu de vanzarile vaccinelor. Asta il face la fel de putin doctor ca si pe Hamer. Odata medic, mereu medic. Nu poti anihila stiinta unui om odata invatata.

Cand a descoperit legile biologice si a pus baza la NMG Dr. Hamer era medic si avea licenta si practica. La mult timp dupa descoperire NMG i-au luat licenta de a practica. Oare descoperirile acestea au fost facute de un medic ? Bineinteles. Dr. Hamer inca este medic. Numai daca ii sterg creierul poate sa uite ce a a invatat. Oare masa facuta de un tamplar care nu mai are dreptul sa practice tamplaria a fost facuta de tamplar ? Oare masa mai e buna daca tamplarul este cioban sau a inebunit intre timp ? Chiar daca Dr. Hamer ar fi acum nebun de legat, ceea ce nu este cazul, atunci oare descoperirile lui cand era perfect sanatos si avea si licenta de a practica, fiind medic, mai sunt valabile ? Bineinteles. Oare cand Bethoven a orbit, operele lui muzicale au devenit un ... gunoi sau concert de rock? Nu, au ramasa ce au fost la scriere.

Cunoasteti vreun medic alopat care a tratat mii de pacienti ani de zile in mod gratuit ? In afara de Dr. Hamer cu siguranta ca nu ati auzit asa ceva in ultimii 60 de ani. El a afacut asta cu toti pacientii de la descoperirea celor 5 legi biologice.

Cunoasteti vreun medic alopat caruia sa nu-i fi murit - din cauze diverse - candva, vreun pacient cu cancer ? Nu exista asa ceva.

La oncologi le mor cel putin peste 80% de pacienti in primii 5 ani daca fac ceea ce li se recomanda. Daca nu fac au sanse mai mari sa traisaca.

O sectie de oncologie duce anual la cimitir sute de pacienti. Conform procuraturii germane lui Dr. Hamer i-au murit 4-5 pacienti din 7000 tratati cu succes dupa ce, alopatia i-a abandonat pe multi ca fiind de nevindecat. 

Asta este mult ? Daca credeti ca este mult intrebati un oncolog cati mor dupa tratamemtele alopate. Conform unei studii facute pe 200.000 pacienti cu cancer tratati cu citostatice dupa 5 ani mai traiau doar 2%. 

Aratati oncologul caruia nu-i moare nici un pacient tratat si atunci puteti sa dati cu pietre si in Hamer.

Sursa :https://www.facebook.com/groups/191070311078605/?fref=ts

Comentarii (3)

06.03.2015, 14:03

articolul nu e prea bine tradus....interesant pana citesti in alta parte !

06.03.2015, 14:56

eu zic ca este destul de explicit si nu cu foarte multi termeni pomposi...este pe intelesul tuturor. Din toate invatam cateva ceva si pastram doar ce ne este de folos!

Teo

Teo
07.03.2015, 21:41

Da ,destul de interesant!ce mult ne da de gandit!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola