Remedierea maionezei

Postat de lorenik in Tipsuri pe 27 Aug 2013, 19:33

Articol pe placul a 9 bucatarasi
comenteaza

Uneori intampinam problema maionezei buclucase care ne da bataii de cap,cred ca multora dintre noi. Sper sa va ajute

Daca maioneza s-a taiat atunci nu disperati, se remediaza foarte repede,iata cum:

1.pisam cu furculita un cartof fiert si il adaugam peste maioneza taiata si mixam usor intr-o directie;

2.intr-un castron curat punem o lingurita de mustar si un galbenus fiert pisat si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia dupa adaugam cate o lingura de compozitie din maioneza taiata si mixam usor;

3.cateva picaturi de lamaie sau apa rece mai pot remedia maioneza

Comentarii (3)

04.09.2013, 18:49

cred ca de vina e uleiul folosit, doar cel de floarea sorelui e bun si toate sa fie la temp. camerei.

17.09.2013, 12:16

Maioneza se mai repara si cu miez de paine rupt in bucatele mici, la inceput sa senzatia de cocoloase dar frecat in continuare repara maioneza si dispar cocoloasele ( de multe ori nu avem un cartof fiert sau galbenus fiert la indemana)

20.09.2013, 19:33

eu le-am incercat pe toate si degeaba,nu a mers, asa ca am facut alta maioneza !

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]