Restaurantul Kasttane din Navodari

Postat de Bucataras in Restaurante pe 21 Iul 2010, 21:02

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

 Kasttane se declara cu specific romanesc, dar are si tendinte culinare internationale, cu accente libaneze. In week end-ul petrecut la Phoenicia Resort l-am vizitat dimineata, prinz si seara .

Mincarea - Excelenta!

Micul dejun era tip bufet suedez, bogat, cu prepararea pe loc a omletei in diverse sortimente. Free bauturi racoritoare si o cafea cam slaba, insa iti puteai face singur una la ibric dupa gustul tau intr-un colt special amenajat.

Prinzul - 40 ron (am fost in iulie, la doua saptamini de la lansarea Phoenicia Resort) - a fost impresionant. 8 feluri de mincare gatita, foarte gustoasa, te asteptau sa le incerci in ceaune mari, alaturi de 3 tipuri de ciorba (supa de pui cu fidea, ciorba taraneasca de vacuta si ciorba de pui cu bors), astfel ca n-ai de ce sa-ti faci griji daca esti cu copiii. 

Foto: Locul cu ciorbe si felul doi in stinga sus / locul unde se pregateau in cuptor lipiile - foarte misto

Alte 6-8 feluri le prepara pe loc la tigaie, de la creveti cu sos de rosii la pui picant, iar gratarul sfiriie in curte imbiindu-te sa alegi cu greu intre cotelte de berbecut bine condimentate, mici, cirnati ori pulpe de pui.

Cotlete de berbecut:

Cina - intr-o seara a fost tot tip bufet suedez, contra a 40 lei, iar in alta s-a comandat din meniu. Cina tip bufet suedez a fost foarte ok, insa in seara in care am comandat din meniu am avut multe surprize. Lipseau cam 30-40% din lista. Am mincat totusi foarte bine, o tigaia casei de vita senzationala, alaturi de legume la gratar (foto jos).

Un mare minus - personalul restaurantului

Acelasi chelner a incercat sa ne "arda" de doua ori. Prima data la un prinz. Am comandat un tip de vin (bautura alcoolica se platea separat), iar chelnerul ne-a adus sortimentul mai ieftin, insa ne-a taxat ca pentru cel comandat, adica 10 lei in plus. Placindu-ne vinul (roze- Vinul cavalerului), seara l-am comandat din nou. Normal, ni l-a adus, dar ni l-a taxat tot ca al mai scump (asta era de la VinArte). Cind i-am atras atentia a rostit un "ma scuzaaati, aveti dreptate hahaha). Iar in seara a 2-a, pina ne-au adus 2 beri a trecut juma de ora. Iar cind ne-am ridicat amindoi de la masa sa ne mai luam ceva de la "suedez", pac, ne-au disparut sticlele desi erau jumatate. Crezusera ca am plecat :)))).

Comentarii (2)

ela

ela
25.07.2010, 23:42

daca e mancarea buna,vrei sa fie si pretul corect? buni chelneri

24.08.2010, 10:12

dragut loc,probabil conform legilor lui Murphy daca localul si mancarea sunt bune , ospatarii vor fi nashpa

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!