Retete cu gust de copilarie

Postat de Bucataras in Concurs pe 26 Mai 2017 | 8785 vizualizari

Comentarii (37)

26.05.2017, 16:19

26.05.2017, 16:22

Ce concurs fain, mai ales pentru cei care au copii mici!
Succes, tuturor!

26.05.2017, 16:24

Succes tuturor , foarte fain concurs

Lau

Lau
26.05.2017, 16:26

fain concursul

26.05.2017, 16:42

26.05.2017, 17:23

ce concurs frumos!

26.05.2017, 17:24

Yuhuuuu, unde ești copilărie???? Prezent!

26.05.2017, 17:25

ce frumos

26.05.2017, 17:27

super!

26.05.2017, 17:30

Avem o curajoasa: https://www.bucataras.ro/concurs/mai-2017/

26.05.2017, 17:42

Bucataras, mi-ai dat de lucru! Au vazut Denis si Larissa concursul si acum stau de mine sa ma inscriu! Dar n-am cu ce! Asa ca trebuie sa pregatesc ceva .... cu gust de copilarie!

26.05.2017, 18:23

Frumos concurs

26.05.2017, 18:27

Uaaa, ce concurs frumos! Eu nu am copii, momentan dar am o nepotica care ar fi tare fericita sa primeasca o bicicleta. O sa partuicip pentru ea. Succes tuturor!

26.05.2017, 20:11

Minunat concurs ne-ai adus iarasi!

26.05.2017, 21:50

Frumos concurs!

26.05.2017, 22:20

26.05.2017, 23:24

Frumos concurs Succes mamelor dePitici voinici

Ina

Ina
27.05.2017, 13:27

Waw! Ce premiu Pot sa fiu copil? )
Bafta tuturor!

27.05.2017, 17:52

VI

VI
29.05.2017, 09:41

Pe cand si o tragere la sorti? Puteati juriza si apoi organiza o tragere la sorti! Iar milogeala pentru voturi???Multa lume fuge ce asta!

30.05.2017, 09:44

Viorica, daca ne-ai urmari mai indeaproape, ai sti ca ultimele concursuri au fost cu tragere la sorti!

30.05.2017, 18:59

Tort diplomat cu spuma de capsuni ornat cu capsuni
Ingrediente:
6 oua,4 plicuri gelatina,500g căpșuni,pișcoturi,compot ananas cubulete,1,2 kiwi,1 l frișcă sau smântână pt frișcă,1 Cana zahar
Mod preparare:se separa gălbenușurile de albus ,se bat cu zaharul ,gelatina după ce se înmoaie în zeamă de compot 15 Min se pune la bain-marie cu gălbenușurile,se amesteca apoi cu frișcă 3/4 și cu albușurile bătute și căpșuni mixate (spuma) și ele ca pt bezea si ananas
Intr-un recipient castron sau forma de tort tapetata cu folie se masează fructe ,kiwi și ananas rondele apoi se toarnă compoziția și după preferință la mijlocul ei se pun pișcoturi se da la frigider 4,5 ore apoi se răstoarnă și se ornează cu frișcă pișcoturi pe margine și deasupra cu capsuni
Pofta buna!!!
Este tortul copilăriei mele chiar dacă compotul de ananas îl procura mama foarte greu ,atunci când aveam îmi făcea tort ,azi îl fac si eu fiului meu mai ales primăvară când avem si căpșuni din abundenta ,e preferatul nostru tortul diplomat cu fructe foarte răcoritor și delicios ,îmi amintește de mine copil

30.05.2017, 19:04

30.05.2017, 19:08

31.05.2017, 11:14

Cred că ar trebui să mă apuc de gătit!

16.06.2017, 17:58

frumoase premiile

30.06.2017, 18:33

Wow,asta da surpriza placuta, mai ales ca m-am inscris pe ultima suta de metri si nici n-am avut timp de cerut voturi...multumesc bucataras si multumesc celor care-m-ati votat ...
Felicitari castigatorilor....

30.06.2017, 19:13

Leoaico, nu era nevoie să ceri voturi. dacă ai meritat ai primit, ba mai mult chiar,eu ți-am trecut și o rețetă la favorite... Felicitări!

30.06.2017, 20:02

Îmi pare bine că nu m-am înșelat și am votat toate rețetele câștigătoare...Bravo, lor!

30.06.2017, 20:20

Multumesc frumos pentru premiu!

30.06.2017, 20:25

Felicitari tuturor castigatorilor! Sa va bucurati de premii si sa le folositi cu drag!

30.06.2017, 20:57

Felicitari!

30.06.2017, 21:44

Felicitărriiiiiiiiiiiii! Bravo Mirela

30.06.2017, 22:44

Felicitari!!

01.07.2017, 10:23

Felicitări!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!