Revelionul bucatarasilor Praid 2018

Postat de diaconta in Bucatarasii pe 12 Oct 2018 | 2574 vizualizari

Comentarii (30)

12.10.2018, 23:01

Auzi, m-ai pus cap de lista sa platesc eu totul ? parca asa e o vorba''cine sta-n cap...de masa, plateste totul''...

12.10.2018, 23:29

Cleme,esti capu'l listei(ca sa nu ma exprim altfel ) ,nu in capul mesei ))))))

12.10.2018, 23:33

Tot aia e.... un fel de masa pe lung....

13.10.2018, 01:14

Succes maine la negocieri

Ina

Ina
13.10.2018, 09:54

Ina

Ina
13.10.2018, 15:28

Cand ne dai contul, fac transferul

13.10.2018, 18:26

Astept contul

13.10.2018, 18:47

13.10.2018, 21:32

Oki doki, total acord Aștept detaliile ptr plată! Mulțumim pentru tot! Să fie de bine!

13.10.2018, 21:53

Baga contul si noi vrem sa ramanem si duminica, intrebi tu cand mai ei legatura cat costa inca o noapte si daca nu-i vreo problema in a ramane inca o noapte.

13.10.2018, 22:07

Cristina,pai voi nu ramaneti cum am discutat?

13.10.2018, 22:11

Cleme,nu cred ca e vreo problema,discutasem pentru Cristina,in afara intelegerii e 150 lei camera.
Dar o sa mai intreb.
Sper sa reusesc sa va las contul fiecaruia pana cand plec

14.10.2018, 17:04

Daaa, Dia, așa cum am zis joi si luni, cele două camere duble O să venim de la Oțelu-Roșu, dacă tot numai am studenți și pot lua oricând concediu, am zis că facem o plimbare până la părinții mei, apoi coborâm la Praid P.S. Zmeișorii sunt în stand-by Ne-om descurca

15.10.2018, 07:52

Si noi vrem, dar deocamdata cu semnul intrebarii. In februarie vrea fratele meu sa vina acasa si inca nu si-a luat bilet, asa ca nu stiu sigur perioada.

15.10.2018, 09:33

Laura,avem rezerva pensiunea Iris 1 deci dacaveti putea,sunteți bineveniti

16.10.2018, 22:56

Confirm si eu prezenta! As vrea o camera cu 3 locuri. Venim doar cu una din buburuze. Astept cu nerabdare sa ne cunoastem! Multumim pentru tot!

16.10.2018, 23:06

Ce ma bucur Oana O sa-ti las si tie pe Fb contul unde sa virezi avansul

17.10.2018, 09:07

Multumim! Transmis avansul!

17.10.2018, 14:09

Primit Cristina.Multumesc si eu deja au intrat de la multi dintre voi

17.10.2018, 22:42

Am achitat si eu! Multumesc mult Dia. Si eu ma bucur foarte tare ca ne vom cunoaste!

17.10.2018, 23:04

Oana

23.10.2018, 13:49

Dia draga ce tema avem de Revelion... s-a ales?

23.10.2018, 15:34

Carmen,erau propuneri doar.Una dintre ele era "culoare".Cleme a propus "alb-rosu"
Zic sa mai propunem si sa alegem

23.10.2018, 22:25

Eu am propus culoarea "bucatarasului" : verde- alb

24.10.2018, 01:09

Eu propun galben si maro!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate