Se mai poate?

Postat de aliliana in Cu de toate pe 13 Mar 2013 | 1939 vizualizari

Comentarii (11)

13.03.2013, 14:29

mai poti ,mai poti!nu ai ce face,asa sunt unii elevi,prea nesimtiti pentru ca nu-i intereseaza sa invete nimic,iau scoala in ras!nu trebuie sa pui la suflet,pentru ca iti faci tie rau!nu-i mai primii la ore daca nu se schimba...

13.03.2013, 14:29

trist adevar... eu personal nu mai am nicio speranta sa se schimbe ceva in bine. raul a invadat deja prea mult.
Cred ca este nevoie de o forta imensa sa mai faci fata...si fiecare om are nevoie de refacere, nu cred ca reusesti de la o zi la alta sa iti refaci tonusul si vointa si puterea...
sincer, imi pare rau, este o cale destul de anevoiasa, si nu numai la catedra!
iti urez sa ai puterea sa treci peste si sa capeti forte noi !

13.03.2013, 14:33

Di pacate viitorul e foarte sumbru in aceasta directie.Daca stau bine si ma gandesc in toate directiile.Nu mai exista respect,nu mai exista bun simt si din pacate o mare parte din vina o au si parintii,nu-i intereseaza,vad asta cand ma duc la sedintele de la scoala,ori nu participa,ori vin cu tot felul de ''peretntii''...

13.03.2013, 14:37

Sper sa mai poti , sa mai faci tot ce e omeneste posibil intr-o lume bolnava , pentru acei copii foarte putini care mai vorbesc frumos si mai invata . Eu ma lovesc de copiii pe care i-ai cunoscut tu , dupa ce au terminat de-a binelea scoala si profesorii .Copiii au si ei dreptatea lor , dar nu pot justifica prin nesimtire si incultura faptul ca societatea lu le ofera conditii sa se implineasca prin munca .Eu cred ca de vina nu este numai societatea si cei sapte ani de acasa .Si A.D.N. -ul are un cuvant de spus . In functie de el reactionam la stimuli , la ocazii pentru care nu am fost pregatiti . Si mai cred ca parintii si societatea romaneasca au copiii pe care ii merita .Prea mult am gresit , prea multe rele am facut si de prea multe ori ne-am gasit justificari pentru pasivitatea cu care priveam cum totul in jurul nostru se darama .Copiii imita personajele de succes in societatea romaneasca .Eu mai cred ca multi dintre noi nu meritam sa traim si intr-un fel sau altul vom plati pentru felul in care ne-am trait viata . Isus daca ar veni in Romania ar ajunge la concluzia ca evreii au fost niste nevinovati pe langa ce i-am face noi . Tu curata-te de mazga din jur , roaga-te sa primesti taria si intelepciunea de a continua pentru acea urma de interes si de educatie din unii copii , cei care , poate , vor scapa acest popor de la disparitie .

13.03.2013, 14:53

Idelaurile unora, din pacate la foarte multi dintre ei se rezuma la ceea ce le ofera prezentul si imediata apropiere. Iar daca parintii mai au si bani si nu stiu sa gestioneze acest lucru copiilor lor ca mod de viata, comportament, atitudine.... Din pacate nici unii parintii nu mai timp de ei tot din cauza multor treburi ce i-au coplesit. Mereu spun ca trebuie sa-mi fac meseria, a invatat bine,nu a invatat iar foarte bine, e problema lui. Dar foarte multi dintre noi, sunt putini cei care nu o fac, suntem legati de ceea ce facem. Ca sa explici, eu cel putin asa sunt, pun ceva din mine acolo si-mi doresc sa ramana ceva la ei. Cand lucrul asta se risipeste mi se pare ca nu am facut nimic.
Am si o vorba: daca dai cu palma intr-un obiect iese un sunet...rezulta ceva...uneori, dupa mine si din multi parca nu rezulta nimic.Poate sunt mult prea amarata acum...maine o sa-mi treaca...sper. Pentru ca ma intorc.

13.03.2013, 15:30

Din pacate ne simtirea si lipsa de respect isi face simtita prezenta la elevi din ce in ce mai des.Mai daca nu iti place o materie, nu inveti macar ai bun simt fata de cel din fata clasei care isi bate gura si care poate a invatatdin greu si a trudit mult pana sa ajunga la acel loc de munca.Nu am putut niciodata sa fiu fara bun simt fata de profesori, chiar daca, poate a fost una-doua materii care nu mi-au placut.Daca il respecti pe cel de langa, te respecti si pe tine! E greu, dar trebuie sa ai mult curaj si putere sa mergi mai departe

13.03.2013, 15:37

Rocsi, nu stiu sa respecte pentru ca uneori nu sunt invatati. Cand le spui ceva, multora din ei le pare amuzant.M-am bucurat in timp de copii nemaipomeniti si ca pregatire si ca educatie. Mai sunt si azi, din pacate foarte putini si din ce in ce mai dati la o parte daca nu sunt parte din ,, gasca".
Lupta noastra cu ei e ca cu morile de vant.

13.03.2013, 15:52

Eheeeeee!Nici copiii nu mai sunt ce au fost! Si acum lasand gluma la o parte ,te-ai inhamat la un drum foarte greu.Rabdare,rabdare,rabdare si iar rabdare!Pentru Liliana pentru dascal

13.03.2013, 16:27

Multumesc Buni. Sunt pe drumul asta de 15 ani. Ma bucur ca am prins si alte vremuri ca sa pot face comparatia.

13.03.2013, 16:43

Din pacate,trebuie sa ne adaptam Liliana.Dezinteresul se manifesta in orice domeniu.
Imi dau seama de multe ori ca parca as vorbi o limba de lemn.Cei carora le vorbesc,ma privesc ca pe un fel de extraterestru care nu mai vorbeste aceeasi limba cu ei.
Adevarat,uneori chiar si mie mi-e greu sa inteleg multe lucruri,dar asta e sistemul si ne place ori nu,trebuie sa respectam ceea ce prevede.
De multe ori simt privirile rautacioase,de parca eu as fi dusmanul lor ,nu statul ,nu guvernul "necalificat" in toate privintele.
Unii nu se sfiiesc chiar sa-mi arunce vorbe grele,dar asta e.
Pe de o parte incerc sa inteleg,dar ma simt jignita fara a avea vreo vina.
Ca-n bancul ala ,daca intalnesti in padure un contabil si un lup si ai un singur glont,de care scapi mai intai....de contabil evident.

13.03.2013, 17:22

Nu stiam bancul, dar ma gandeam ca impuscam lupul. Dar.... Dia, stiu. Azi parca s-a umplut paharul. Supararea e de aseara. Am venit cu ficatul in pioneze cum se zice. I-am spus si lui Victor. Evident ca trebuie sa ne adaptam, dar nu suport ipocrizia, rautatile si mai ales cand vin din partea copiilor. Pentru ca supararea a fost provocata de copii. Dupa ce vorbesti de ramai fara glas, sunt in stare sa nu dea doi bani pe tine. Si pentru ca i-am cocolosit, ca i-am protejat....etc.Dar nu e prima data...Si daca eu sunt intr-un fel, am asteptari cam pe masura. Poate sunt si mai ,, aprinsa" de fel asa. Noroc ca am un sot mai calm ca lua foc casa in alte circumstante. Of, cam asta e. O sa schimb strategia de lucru.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola