Sfaturi practice in bucatarie

Postat de diaconta in Tipsuri pe 21 Mar 2012 | 6536 vizualizari

Comentarii (19)

21.03.2012, 18:22

ce rapida esti multumimde articol,foarte util,cel putin pt mine

21.03.2012, 18:24

Georgia,nici eu n-am apucat sa-l citesc,ca trebuie sa termin ceva si fug catre casa dar asa avem timp sa-l citim mai tarziu

21.03.2012, 18:32

spor la ce ai de facut si drum usor spre casa

21.03.2012, 18:43

Mama ce de sfaturi utile!

21.03.2012, 18:46

bine de stiut

ela

ela
21.03.2012, 18:55

21.03.2012, 19:45

21.03.2012, 19:55

22.03.2012, 07:20

Bravo tie !!!

22.03.2012, 09:15

Sidy,nu e meritul meu,l-am primit pe mail si am vrut sa va impartasesc si voua

22.03.2012, 09:44

22.03.2012, 10:08

ma gandesc cati o sa cioteasca cap-coada articolul asta

22.03.2012, 12:31

este interesant dia, eu il trec la fav si cand am nevoie citesc din el

22.03.2012, 14:24

Diana,asa ma gandeam si eu.sa retin ce tipsuri gasesc si sa le caut la nevoie

22.03.2012, 15:49

22.03.2012, 21:45

diaconta ma gandesc cati o sa cioteasca cap-coada articolul asta
Joi, 22 Martie 2012, 10:08:00 Eu am citit ieri tot articolul

22.03.2012, 22:37

Mena recunosc ca nici eu nu l-am citit inca tot ca n-am avut timp

27.03.2012, 16:03

Il citim mai ales cand o sa avem nevoie! Recunosc nici eu nu l-am citit pe tot, doar l-am rasfoit,am citit atent doar ce ma interesa pe moment!

03.04.2012, 21:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!