Sirop de tuse homemade

Postat de Sidy in Fructe pe 12 Ian 2015, 08:33

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Suntem în sezonul virozelor, iar una dintre cele mai neplăcute probleme legate de această perioadă este tusea. De aceea va propun o reţetă sută la sută naturală, din ingrediente accesibile, pentru ca să puteţi prepara un sirop de tuse eficient,  acasă.

Veti avea nevoie de : 

- 200 ml de suc proaspăt de ananas 

- sucul de la o lamâie

- un vârf de linguriţă de ghimbir ras

- 2 linguriţe de miere

- un vârf de linguriţă de boia iute

Sucul proaspăt de ananas este de cinci ori mai eficient în combaterea tusei, comparativ cu clasicele siropuri. Sucul de ananas are proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi antibacteriene, datorită enzimelor pe care le conţine.

Aşadar, data viitoare când tuşeşti şi vrei să dai fuga la farmacie pentru un sirop de tuse, încearcă această reţetă. Nu numai că vei ştii exact ce conţine siropul pe care îl vei consuma, dar vei putea controla în acest fel şi conţinutul de zahăr care, după cum bine ştii, este foarte crescut în siropurile obişnuite, din farmacii.

Sanatate maxima !

Sursa : Unica

Comentarii (5)

12.01.2015, 10:05

De retinut

12.01.2015, 10:27

pune-l pe blog, e super

12.01.2015, 17:51

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia