SUPA lui Hipocrate

Postat de Sidy in Legume pe 26 Ian 2015, 09:36

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

 

O supa prescrisa de Hipocrates in tratamentele sale de detoxifiere, ea are are un puternic rol detoxifiant,  echilibrand relatia cantitativa intre potasiu si sodiu din organele corpului.

 Preluand aceasta reteta din vechime, formula inventata de dr. Max Gerson are la baza 

-o cantitate de apa cat sa acopere :

- 1 telina  medie

- 1 radacina de patrunjel

- 1 catel de usturoi

- 2 bucati mici de praz

- 700g rosii

- 2 cepe

- 1 kilogram de cartofi 

- 1 legatura de patrunjel verde

Pentru a prepara aceasta supa, legumele se fierb tot in coaja, se curata si se taie in cuburi. Se vor fierbe la foc mic intr-un  vas cu capac etans pentru circa 30 de minute.

Imediat dupa fierbere se paseaza bine, iar supa-crema rezultata se pastreaza in frigider pentru maximum doua zile. Se incalzeste  doar atat cat se consuma si se serveste cu patrunjel proaspat, iar efectele vor fi uimitoare asupra corpului uman.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (7)

26.01.2015, 11:48

ce bine arata

26.01.2015, 12:13

buna

26.01.2015, 13:31

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!