Timpul...

Postat de alilianaa in Cu de toate pe 13 Feb 2013, 19:46

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza
Timpul...

   Uite asa mi-a venit acum, sa spun ceva de timpul  care nu-mi da pace.  Sunt intr-o mare competitie cu el si de fiecare data ajung pe locul doi. 

   Ma haituieste peste tot; acasa, la munca .........si ajung sa cred ca nici masina nu ma mai ajuta cand trebuie sa ajung undeva. In conditiile in care toate lucrurile sunt ,, motorizate" peste tot.  Nu mai ajungem sa vedem daca cel de langa noi are o problema, daca e suparat de ceva nu mai e timp sa-l intrebam ce are. 

    Nu sunt intr-o pasa proasta, dar ma gandesc din ce in ce mai mult la asa. Au fost timpuri si mai dificile, dar gaseam timp pentru lucruri marunte, care-mi faceau placere. 

Probabil ca este si varsta, ar spune unii, altii. Se poate si asta. 

Voi cum stati cu maria sa TIMPUL?

 

Comentarii (17)

14.02.2013, 06:45

Asa ar trebui sa fie, dar nu stiu de ce nu ies socotelile... Multumesc Gusti

14.02.2013, 13:24

Cateodata simt si eu ca nu mai ajunge timpul pentru nimic...Parca traim intr-o fuga continua!

14.02.2013, 14:42

Este si pentru faptul ca trebuie si dorum sa facem multe lucruri.Multumesc Rocsi.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia