"Top Chef este ca un vin de colecţie, rafinat", spune Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 3 Oct 2012, 23:46

Articol pe placul a 7 bucatarasi
comenteaza

Top Chef Romania. Secretul din mâneca Antenei 1, păstrat cu sfinţenie până acum, este superproducţia “Top Chef Romania”, pe care televiziunea generalistă a Grupului Intact se pregăteşte să o lanseze în ultima lună a toamnei. Ne-a dat referinţe despre show Claudiu Oprea, Head of Production Antena Group, şi, totodată, şeful echipei de producţie care are meritul de a fi transformat “X Factor” într-un mare hit. Claudiu Opreaare şi marele avantaj că, anul trecut, a fost producător executiv al Master Chef, astfel că suntem absolut convinşi că atunci când spune că aceste două show-uri nu vor semăna absolut deloc, aşa este. Pentru a fi în ton cu subiectul, putem spune că el ştie perfect “bucătăria” ambelor superproducţii.

1. Care este diferenţa dintre Top Chef şi Master Chef?

- Diferenţa esenţială între cele două este că în primul format concurează bucătari profesionişti, samurai ai bucătăriei, iar la cel de-al doilea participă amatori. Probele sunt fundamental diferite, nimic din ce s-a putut vedea la Master Chef nu se va găsi în show-ul Antenei 1. În premieră, telespectatorii vor afla informaţii noi, vor putea viziona, spre exemplu, o vânătoare de trufe, în România, pentru că, da, se găsesc şi aici, iar noi vom prezenta acest spectacol. Apoi, în fiecare emisiune, va exista un duel spectaculos între doi maeştri bucătari, care poate fi comparat cu un derby între Real şi Barca, doar că, în loc de minge, concurenţii au ingredientele culinare.

 

2. Vor exista vedete implicate în Top Chef? Pot învăţa telespectatorii să gătească urmărind acest show?
- Vedetele sunt celebrităţi din lumea gastronomiei, bucătari cu stele Michelin. Iar în urma vizionarii acestui super show, romanii vor putea face diferenţa între un restaurant bun şi unul în care n-ar trebui să calce vreodată, vor învăţa să gătească. Fiecare emisiune va pune în valoare tot ce e savuros, plecând de la carnea cea mai apreciată în ţara noastră – pui, porc sau vită – şi până la vânat – mistreţ, căprioară, fazan –, pe care românii sunt reticenţi să-l prepare. Tot de la Top Chef, telespectatorii vor afla cum se prepară legumele de import pe care le găsesc în supermarket-uri. Trăim într-o epocă în care fiecare dintre noi poate deveni un expert în arta culinară: pregătind corect anghinare sau sparanghel, simţi gustul Italiei, respectiv al Franţei, asta pentru a da doar două exemple. Top Chefeste ca un vin de colecţie, rafinat şi plin de savoare.

3. În ce interval orar va fi difuzat Top Chef? Ce audienţe a obţinut emisiunea dincolo de Ocean?
- Este un super-productie destinată Prime-Time-ului, aşa că va începe la 20,30. Top Chefeste o producţie cu o istorie mai îndelungată decât a show-ului concurent şi poate cel mai relevant lucru care poate fi spus despre această producţie este că i-a fost decernat premiul Emmy pentru cel mai recent sezon difuzat în Statele Unite.

4. Care sunt personajele principale?
Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai, cel care prezintă Euforia Cuisine sunt juraţii de la Top Chef, autorităţi de necontestat în domeniu. Şi dacă tot aţi adus vorba despre personaje, vă pot asigura că telespectatorii care iubesc producţiile thriller, vor adora “Topchef”, care este structurat ca un film de acţiune, cu 24 de bucătari.

sursa

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Comentarii (1)

07.10.2012, 20:55

Abia astept!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L