Tortul Anului 2016 din Romania - Julf Cake, cu blat din faina de samburi de struguri si crema de seminte de canepa

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 11 Apr 2016 | 3450 vizualizari

Comentarii (6)

11.04.2016, 15:38

Poate sunt rau sau spun prostii , dar eu cred ca am vazut cateva torturi mai frumoase pe bucataras.Sigur , eu nu stiu ce gust are faina de samburi de struguri si nici crema de seminte de canepa .

11.04.2016, 15:46

DA, se paote sa fie bun ; trofeul din 2015 a fost luat tot de aceeasi doamna, iar reteta , ma pune pe ganduri : crema de grau fiert cu rosii ; o fi bun si asta

11.04.2016, 16:10

Foarte interesant! Nu am auzit nici de julfa, nici de faina din samburi de struguri. As fi curioasa de unde era bunica autoarei...Am vazut ca e vorba de o cofetarie din Barlad...culmea, ani la randul mi-am petrecut vacantele in Barlad si in Suseni, un sat uitat de Dumnezeu de unde era bunica mea....Nu vreau sa se interpreteze, dar cum zic toti marii bucatari...gustul conteaza. Poate chiar e woooow gustul tortului

11.04.2016, 16:34

pe mine ma intriga, in sensul ca mi-ar fi placut sa ii vad o sectiune, sa gust putin! dar imi place curajul ei!

11.04.2016, 19:52

Pfff, ca nu am stiut de expozitia asta ca mergeam sa vad la fata locului! Oricum, e interesant tortul! Nu stiu daca as si gusta din el!

12.04.2016, 18:09

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!