Traditie la cules de vie

Postat de Ina in Cu de toate pe 31 Aug 2013 | 4875 vizualizari

Comentarii (16)

31.08.2013, 18:15

si noua ne place traditia asta!

31.08.2013, 18:35

ce bine e sa stai la casa ! frumoasa traditie ...ca doar omul trebuie sa mai si manance dupa atat efort

31.08.2013, 18:49

oamneni gospodari!bravo voua!

Ina

Ina
31.08.2013, 19:26

Azi am cules doar via ruseasca, din care facem doar must, iar restul merge la tuica
Via pentru vin mai are de stat, vreo 2 saptamani . Atunci vine greul, ca e multa munca ...

31.08.2013, 20:06

Superb! Ce n-as fi dat sa fiu acolo....

31.08.2013, 20:08

Ce as bea must!
Frumoasa traditie!

01.09.2013, 00:02

Tocmai vroiam să întreb nu-i cam devreme pentru cules via??? Noi suntem programați ptr 1 octombrie Foarte frumos că păstrați tradiția Încercăm și noi la fel Dar ce mă omoară cel mai tare e dezbobitul, prefer să culeg struguri decât să dezbobesc Dar Zmeii îmi fac concurența la cules, așa că eu rămân la dezobobit

Ina

Ina
01.09.2013, 08:07

Acum au fost putini struguri si nu am folosit zdrobitorul. Cand facem vinul, avem zdrobitor cu manivela si nu e greu. Cel mai greu e la dezbrobonat , ca iei fiecare ciorchina la mana...

01.09.2013, 09:20

Frumoasa traditia voastra!
Mi-ar fi placut sa fiu si eu prin zona, sa degust mustul si neaparat pastrama

01.09.2013, 11:44

01.09.2013, 12:17

Frumoasa acesta traditie de familie

01.09.2013, 21:42

Ce buna traditia asta.....

02.09.2013, 11:36

03.09.2013, 16:44

Buna si faina traditia in familia ta!

05.09.2013, 08:53

buna si delicioasa treaba acolo

05.09.2013, 09:06

Wowwww! Minunat Inisor...frumoasa traditia ...ador mustul proaspat stors...pe cel fermentat nu-l pot bea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!