Ustensile pentru ochiuri floricele si inimioare

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 20 Feb 2010, 09:54

Ustensile pentru ochiuri floricele si inimioare

Mi-am imbogatit colectia de ustensile de bucatarie cu 3 produse Kuchenprofi, achizitionate de la Atena. Primele doua sint din aceeasi gama, doua suporturi pentru prepararea "ochiurilor" in forma de floare si inimioara, existind si sub forma de steluta sau cerc.

...

Astfel, astazi (simbata) am avut placerea sa prepar familiei un mic dejun primit cu zimbete. Mai jos, partea Irinei :

Ou floricica (dar se pare ca n-am fost chiar atent), masline grecesti marinate cu portocale, un ardei grecesc umplut cu brinza, 2 felii de brinza greceasca si 2 rosii cherry. Un pahar de iaurt degresat Zuzu si un espresso.

Al treilea produs este un aparat de facut ravioli, dar pe care inca nu l-am pus la treaba:

Preturile: 11 euro per produs pt pregatirea ochiurilor si 17 euro aparatul de ravioli.

Comentarii (12)

24.02.2010, 20:04

auzi, dar nu zgarie tigaia formele alea de ou? ca mi se pare clara treaba asta, nu?

24.02.2010, 20:31

ma, sint bine rotunjite, insa e o usoara temere folosesti tigaie de teflon ...

27.02.2010, 19:27

ce fraier esti, nu observasem ca e arsa painea

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia