Vin alb sec

Postat de Bucataras in Bauturi pe 25 Apr 2009, 20:00

Chardonnay:

Arome putenice de fructe, onctuozitate speciala, finalul intens si persistent este dominat de notele de citrice.

Gastronomie: Un vin alb sec foarte bun care insoteste foarte bine preparatele din fructe de mare, peste, carne alba, pui la cuptor. Pentru a simti aroma acestui vin trebuie servit la 8-10 grade.

Feteasca regala:

Inregistreaza succes ca vin tinar, fiind mai putin predispus la invechire.

Gastronomie: se potriveste cu file de peste alb, piept de curcan

Sauvignon blanc:

Gustul este fructuos, cu multa prospetime, Invaluit Intr-o aroma-buchet care Il face placut si tentant.

Gastronomie: peste alb, fructe de mare.

Pinot Gris

Vin suplu, dar plin de gust, cu aroma de mere varatice.

Gastronomie: stridii, scoici, prosciutto, pui la jar, tortellini cu brinza-ricotta-spanac

Riesling

Vin de o mare limpezime si curatenie sufleteasca

Gastronomie: ciolan cu varza, friptura de porc, vitel, paste cu sos alb, rasol de vaca, ostropel de pui.

Feteasca regala:

Bine echilibrat, corpolent

Gastronomie: peste de apa dulce autohton (caras, crap), bucataria asiatica, piept de curcan.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Bijou Espresso Machine

- 800 lei
1599.99 lei
799.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 350 lei
1299.99 lei
949.99 lei

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu cafea, caramel si straciatella

pe 27.09 la 17:12

Reteta de baclava cu nuca

de RODIMUR 8

pe 26.09 la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 2

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]