Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food este in Cluj la Grand Hotel!

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 14 Mar 2012, 16:08

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza
Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food este in Cluj la Grand Hotel!

Echipa Good Food continuă seria de evenimente “La masă cu Good Food” in cadrul Festivalului PROVINO – Vin. Artă. Gastronomie. Pe 16 martie, echipa revistei Good Food îşi dă întâlnire cu toţi bucătarii de plăcere.

Vineri, 16 martie, între orele 14-15, redacţia Good Food te va încânta cu un aperitiv deosebit, costrini şi anghinare, urmat de salată cu jambon, feta, măsline şi rucola, totul îndulcit cu brioşe stropite cu lămâie.

Dacă v-am făcut poftă, Cristina Mazilu, Adina Scorţescu şi Alexandra Trandafir te vor aştepta la standul Good Food. “Suntem foarte entuziasmaţi să ajungem cu evenimentele BBC GoodFood şi în ţară. Cluj-Napoca este prima descălecare a redacţiei în afara Bucureştiului şi abia aşteptăm să ne întâlnim şi cu alţi oameni pasionaţi de mâncare bună, savurată lângă un vin atent ales.

Mai mult, Cluj-Napoca este foarte efervescent în ceea ce priveşte manifestările culturale, aşa că festivalul ProVino completează foarte bine scena oraşului” a declarat Cristina Mazilu, publisher BBC Good Food.

În plus, pe site-ul www.goodfood.ro, am pregătit un concurs prin care se pot câştiga invitaţii la eveniment şi un kit de degustare de vin. Tot ce trebuie să faci este să intri aici http://www.goodfood.ro/concursuri/provino.html să ne spui care este reţeta ta preferată din numărul Good Food de februarie, iar noi te premiem.

Detalii despre întregul program Provino, găsiţi pe http://www.provino.ro La Provino îţi aducem mâncarea delicioasă alături de vinul bun! Good Food este singura revistă de gastronomie din România, o revista care te face să gătesti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicată reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta creata cu branza sarata
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Oua in sos basquaise

de RODIMUR 7

ieri la 00:58

Farfale cu biscuiti, nuca si stafide

pe 23.10 la 22:06

Farfalle cu biscuiti

pe 23.10 la 20:00

Galuste cu prune in crusta de biscuiti

pe 23.10 la 15:10

Dovlecei umpluti

de dantes 5

pe 23.10 la 12:24