meosiris

1

Bucataras
incepator

Hamburg

Bucataras din 29.05.2009

RETETE174
PRIETENI73
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu nuci

In Pui la 28 Feb 2012

Taiem pieptul de pui in doua bucatele si il punem la fiert impreuna cu sarea, piperul boabe si frunzele de dafin. Lasam la fiert cca 45 de minute. Strecuram supa, zeama o pastram iar pieptul de pui il taiem fasii. Turnam 1/3 cana supa peste felia de paine si o lasam 5 minute la inmuiat....

Sarmalute in frunze de varza

In Porc la 28 Feb 2012

Se asaza frunzele de varza in apa rece si se lasa asa pentru 2-3 ore la desarat. Se schimba apa de 2-3 ori. Se spala orezul bine in mai multe ape apoi se lasa si el aproximativ 1 ora in apa sa se umfle. Curatam si spalam ceapa, o tocam marunt apoi o amestecam cu carnea, orezul, sarea, piperul...

Rata la cuptor

In Rata la 28 Feb 2012

Rata se pregateste cu o zi inainte de a fi gatita si ar fi bine sa aveti pe cineva care sa va ajute. Se curata bine si se freaca apoi peste tot cu sare mare pentru a reimprospata pielea. Dupa aceasta operatiune, se spala bine inclusiv in interior cu apa rece. Se desfacea pielea de pe piept cu...

Varza dulce calita

In Porc la 17 Feb 2012

Curatam si spalam bine legumele. Tocam marunt varza si ceapa. Punem ceapa la calit in putin ulei. Intre timp dam pe razatoarea mica morcovul si il adaugam si pe el peste ceapa. Lasam sa stea impreuna cateva minute pana sunt calite bine, amestecand continuu in ele. Adaugam varza, carnaciorii...

Costite de porc la cuptor

In Porc la 17 Feb 2012

Spalam bine costitele si le lasam pe o farfurie. Intre timp, curatam si spalam cateii de usturoi, ii pisam bine apoi ii amestecam cu ardeiul iute curatat de seminte si taiat foarte marunt, boia de ardei dulce si coaja de portocala rasa. Cu acest amestec ungem bine costitele si le lasam 2 ore...

Piept de pui umplut cu telemea

In Pui la 3 Aug 2011

Cu ajutorul unei furculite zdrobim branza si o amestecam cu mararul verde tocat marunt. Spalam bine pieptul de pui, il batem apoi il taiem putin si ii facem un buzunaras pe care il umplem cu amestecul de telemea si marar. Presam un pic pieptul de pui astfel incat sa nu iasa amestecul de...

Porc marinat

In Porc la 3 Aug 2011

Taiem usturoiul in bucatele mici, taiem si ceapa apoi le amestecam cu celelalte ingrediente. Adaugam fileurile de porc si completam cu apa cat sa le acopere. Amestecam bine, acoperim vasul cu folie si tinem la frigider pana a doua zi. Incingem gratarul si frigem carnita.  ...

Chiftelute cu sos de smantana si ciuperci

In Mancaruri cu carne la 23 Mar 2011

Pentru chiftelute tocam ceapa marunt, o amestecam cu amestecul de carne tocata, cu oul, adaugam si usturoiul pisat, patrunjelul verde tocat marunt iar in cele din urma condimentam cu sare si piper. Amestecam bine de tot apoi cu mana uda formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins....

Mancare de pui si legume

In Pui la 23 Mar 2011

Curatam si spalam carnea bine, apoi o prajim in ulei incins. Spre final, adaugam vinul si lasam sa se evapore. Dupa ce pulpele de pui sunt gata, le scoatem pe un servet de hartie pentru a se absoarbe surplusul de ulei. Intre timp, taiem ceapa marunt, morcovii rondele, iar ardeiul si cartofii...

Mancarica de cartofi si afumatura

In Porc la 28 Ian 2011

Curatam si spalam ceapa, apoi o taiem marunt si o calim in putin ulei impreuna cu afumatura taiata si ea in bucatele mici. Adaugam cartofii taiati cubulete si adaugam apa cat sa-i acopere. Condimentam cu frunzele de dafin, cimbru, sare si piper. Punem si cele 2-3 linguri pasta de tomate si...

Varza calita cu afumatura

In Porc la 13 Ian 2011

Spalam varza murata, o lasam la scurs apoi o taiem marunt. Taiem si afumatura in bucatele mici si deasemenea, ceapa. Calim ceapa in putin ulei, apoi adaugam si afumatura si mai lasam 5 minute pe foc mic invartind mereu. Dupa ce s-au calit impreuna adaugam varza tocata, 2 cani de apa, pasta...

Racituri de porc

In Porc la 4 Ian 2011

Spalam si curatam bine carnea, o taiem in bucatele mai mic, curatam legumele si le punem impreuna la fiert. Apa adaugam cat sa le acopere. In cazul in care se mai evapora, mai adugam apa ca sa fie tot timpul acoperite. Luam spuma cu ajutorul unei linguri si lasam sa fiarba pana cand carnea...

Piept de curcan la cuptor

In Curcan la 23 Dec 2010

Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu. Bagam la cuptor la foc mediu si lasam...

Pulpa aromata

In Pui la 11 Dec 2010

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii asezam pe cele 2 betisoare de frigarui. Turnam ulei apoi asezam in tava pulpa curatata bine si spalata, cartofii, iar pe langa acestea, asezam rosiile, ardeiul gras taiat fasii, ceapa taiata in 4, frunzele de dafin si condimentam. Bagam la cuptor...

Tocanita de ficatei

In Pui la 6 Oct 2010

-Spalam bine ficateii, taiem marunt ceapa si jumatatea de ardei iar morcovul il dam prin razatoarea mica. -Punem la calit ceapa impreuna cu morcovul apoi dupa ce s-au calit bine, adaugam ardeiul, ficateii,apa cat sai cuprinda si pasta de tomate. -Lasam sa fiarba pe foc potrivit. -Dupa ce...

Piept de pui cu paprika si smantana

In Pui la 5 Oct 2010

-Spalam carnea, apoi o batem putin ca la snitel. -In tava unsa cu putin ulei de masline, asezam carnea, turnam putina apa, apoi condimentam cu toate condimentele din reteta si la urma, pe fiecare bucata asezam cate o lingura de smantana si ramurica parfumata de rozmarin. -Bagam in cuptor...

Piept de pui crocant

In Pui la 5 Oct 2010

-Am taiat fiecare piept in doua, apoi le-am batut ca la snitele, le-am condimentat, le-am dat prin ou batut, apoi prin pesmet si in cele din urma le-am asezat in tava unsa cu putin ulei. -Le-am lasat la cuptor la foc potrivit pana s-au rumenit asa cum ne place. -De servit le-am servit cu...

Rulada de curcan cu branza

In Curcan la 5 Oct 2010

-Am amestecat branza feta cu cascavalul, smantana, ardeiul gras taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, apoi am pus sare si piper. -Am spalat pipetul de curcan, apoi l-am taiat fileuri subtiri pe care le-am batut ca la snitele. -Le-am asezat pe o folie de Al, una langa alta, fara sa las...

Pui cu smantana si cartofi

In Pui la 5 Oct 2010

-Condimentam pulpele taiate in doua si le bagam la cuptor pentru 25 min. -Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim impreuna cu cartofii taiati cubulete, dar nu lasam foarte mult, ci sa fie facute doar pe jumatate. -Acest amestec il adaugam peste pulpe. -Bagam iar la cuptor si mai lasam in jur...

Rulada din piept de pui

In Pui la 5 Oct 2010

-Taiem carnea in felii mai subtiri pe care le batem ca la snitel. -Le condimentam si le asezam pe o folie de aluminiu. Deasupra asezam ardeii grasi taiati cubulete, patrunjel tocat si mozzarella, deasemenea taiata cubulete mici. -Rulam cu ajutorul foii de Al si strangem bine...

Pui cu capere

In Pui la 5 Oct 2010

-Incingem uleiul de masline, apoi rumenim in el catelul de usturoi si il aruncam. -Punem pulpele de pui in ulei si le rumenim. -Adaugam vinul, supa si caperele. Acoperim si lasam 30 de minute pe foc mic. -Dupa ce s-au scurs cele 30 de minute, adaugam rosiile cubulete, oregano si...

Gulas

In Vita la 5 Oct 2010

-Carnea taiata cubulete se prajeste putin in ulei incins, apoi se scoate si se lasa deoparte. -In acelasi ulei calim ceapa tocata, adaugam carnea, paprika, frunzele de dafin si lasam pe foc mic sa se caleasca impreuna. -Adaugam rosiile cubulete, apa, cartofii taiati cubulete si 1 lingura pasta de...

Piept de pui in sos

In Pui la 5 Oct 2010

-Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul. -Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic. -Adaugam vinul si lasam sa...

Fasole cu carnati afumati

In Mancaruri cu carne la 5 Oct 2010

-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam boabele de fasole si acoperim cu apa. -Adaugam dafinul, sarea si piperul, delikatul si boia si lasam pe foc potrivit cateva minute.Nu lasam mult caci fasolea e deja fiarta. -Separat, prajim putin carnatii taiati in bucati potrivite iar cand sunt...

Friptura din piept de pui

In Pui la 5 Oct 2010

Spalam pieptul de pui, apoi il batem ca la snitel. Condimentam,presaram rozmarinul deasupra carnii si il asezam in tava unsa cu putin ulei de masline. Turnam sosul de soia si bagam la cuptor la foc potrivit pana este gata. Absolut delicios!

Pui marocan

In Pui la 5 Oct 2010

-Se taie lamaia felii. -In uleiul incins se pun toate ingredientele in afara de cartofi. -Se lasa cateva minute, apoi se adauga apa. -Se pune apoi totul in tava, se adauga si cartofii cubulete, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit. -Cand e aproape gata,...

Ficatei cu cartofi la cuptor

In Ficat la 4 Aug 2009

-Spalam bine ficateii si ii fierbem in lapte, apoi ii asezam in tava unsa cu ulei de masline si presarata cu ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute. -Asezam si cartofii curatati si taiati cubulete. -Deasupra asezam rosiile cubulete, condimentam si bagam la cuptor pana totul este gata....

Piept de pui cu sos piri-piri

In Pui la 1 Aug 2009

-Am facut un amestec din usturoiul pisat si restul condimentelor pentru pieptul de pui. -Am spalat carnea si am uns-o cu acest amestec,apoi am lasat la rece 1 ora.  -Intre timp tocati ceapa,patrunjelul,usturoiul si ardeiul gras.Taiati marunt ardeiul iute.Le amestecati pe toate,apoi...

Aripioare cu crusta crocanta

In Pui la 1 Aug 2009

-Eu am fiert aripioarele,apoi le-am scos si le-am lasat putin sa se raceasca. -Intre timp am batut oul,apoi i-am adaugat usturoiul pisat,sare,piper si putin delikat.Am omogenizat bine. -Apoi fiecare aripioara in parte am dat-o prin ou,apoi prin pesmet si am pus la prajit in ulei incins.Foarte...

Pui a la bunica

In Pui la 1 Aug 2009

Am spalat pulpele de pui, le-am taiat in doua apoi le-am prajit in ulei. Taiem morcovul marunt, ceapa, rosiile, ardeii grasi si ardeiul iute. Calim legumele, adaugam sosul de rosii,condimentam si lasam pe foc pana se mai ingroasa. La final am pus pulpele prajite.  Noi am servit...

Afisate 1 - 30 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 28.02.2012

Melcisori cu pasta de masline

publicat la 28.02.2012

Cartofi inveliti in bacon

publicat la 28.02.2012

Ciuperci pane

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.

 
 
 

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]