Varza calita cu afumatura

de meosiris in Porc, 13 Ian 2011 | 10141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata,
  • afumatura de porc,
  • 1 ceapa,
  • 3 frunze de dafin,
  • cimbru,
  • 3 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu afumatura:

Spalam varza murata, o lasam la scurs apoi o taiem marunt. Taiem si afumatura in bucatele mici si deasemenea, ceapa.


Calim ceapa in putin ulei, apoi adaugam si afumatura si mai lasam 5 minute pe foc mic invartind mereu. Dupa ce s-au calit impreuna adaugam varza tocata, 2 cani de apa, pasta de tomate, cimbrul si frunzele de dafin. Amestecam bine in ele apoi le lasam sa fiarba acoperit, pe foc mic. Amestecam din cand in cand. Dupa jumatate de ora luam capacul si lasam sa mai scada. O sa dureze in jur de 2 ore.


Cand mancarea e aproape gata, o bagam 15 minute in cuptor pentru a se rumeni frumos deasupra.


Este excelenta alaturi de o mamaliguta calda si un ardei iute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

meosiris 1

14.01.2011, 13:15

Cu mare placere!
Sper sa o incercati!

Irina 1

14.01.2011, 18:14

Ce bunatate!!! E printre favoritele mele.

Viktor 1

04.02.2011, 21:22

a iesit ..spre mirarea mea (prima oara cand fac )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza cu ciolan si scaricica afumata