Tocanita de rosii cu pipotele de pui

de Bunica in Pui, 4 Iul 2009 | 9340 vizualizari

 

O mancare ce se poate servi si rece.

 

INGREDIENTE

  • 750 g. pipote
  • 3 cepe mari
  • 4 rosii mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 foaie de dafin mica
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu pipotele de pui:

Se spala pipotelele si se pun la fiert. Se spumuiesc din cand in cand.Dupa 30 min. se adauga ceapa taiata solzisori .Se lasa la fiert inca 10 minute si se adauga rosiile taiate cubulete pasta de tomate, foaia de dafin si uleiul.sarea,piperul, dupa gust. Se da la cuptor pentru o ora-1ora si un sfert. Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt. Se poate servi cu mamaliguta sau cu paine.


Tips: foaia de dafin se scoate dupa ce a fiert, daca nu va place aroma ei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu pipotele de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

13.02.2010, 09:00

Ma bucur ca am ajutat la imbogatirea retetarului vostru Este asa de usor de realizat si de gustoasa ! Eu o fac cel putin de doua ori pe luna Am un mic mancacios de mancaruri romanesti

nadina73 1

18.04.2010, 22:11

foarte buna ,imi place

ela 1

18.04.2010, 22:33

bucataras tu ne-ai dat mancarea asta de stelisti?e mai buna decat fotbalul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote de pui in sos de smantana cu usturoi