Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ungem puiul cu ulei, il condimentam bine bine (dupa gust bineinteles) si il punem intr-o tava. Adaugam cateii de usturoi si rosiile si dam tava la cuptor, avand gija ca din cand in cand sa stropim puiul cu ulei.(Cuptorul meu este destul de vechi, asa ca a trebuit sa tin puiul putin mai mult. Condimentele si-au cam pierdut culoarea, insa puiul a fost delicios).
Cand e rumenit bine, il servim cu mujdeiul de usturoi, pregatit in prealabil: se bate usturoiul impreuna cu uleiul pana obtinem o pasta, adaugam sarea, mararul si smantana si omogenizam.
Sa aveti pofta!
1
pentru un plus de savoare, taiati cateii de usturoi in felii, pe care le veti pune in mici incizii facute in carne sau pe sub pielea puiului
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult