Aripioare crocante, marinate

de gaby_duceag in Pui, 18 Aug 2010 | 5783 vizualizari

 

Astazi a postat Anisoara reteta ei de aripioare si cum nu aveam idee ce sa gatesc, am executat-o. Multumesc mult Anisoara

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare pui
  • piper boabe
  • o caciulie de usturoi
  • foi de dafin
  • 3-4 linguri miere
  • sare
  • ulei
  • tarhon
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante, marinate:

Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici.


Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat.


Marinata o tunam peste aripioare si lasam pentru 4 ore la rece. (eu am lasat doar doua, ca n-am avut timp:))) )


Uleiul il incingem bine, bine intr-un ceaun si punem pe rand aripioarele. Le rumenim frumos pe toate partile. Se fac foarte repede.


Noi am papat cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana.



Sursa


 

TIPS-URI

1

Anisoara, astept reteta sosului. pup mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante, marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Miha 1

28.08.2010, 17:55

Buey...da' harnicuta ai mai fost!

elena1988 1

22.03.2011, 18:36

gaby_duceag 1

22.03.2011, 21:32

Elena, si eu as manca)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită