Frigarui de pui

de Miha in Pui, 13 Sep 2009 | 4490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Carnea se taie cubulete.Punem intr-un castron si presaram cu sare,piper,nucsoara,oregano si usturoiul tocat.Punem si uleiul si omogenizam.Acoperim castronul cu folie si dam la frigider pentru o ora.

Ardeii si ceapa le taiem cuburi.

Bucatile de carne se infing pe betele de frigare,alternand cu ardei si ceapa.

Punem frigaruile pe gratar,le intoarcem de cateva ori.

Se servesc cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

13.09.2009, 16:24

Sunt foarte bune astea, nu am mai facut de cam mult.

Bucataras 1

25.09.2009, 16:37

tips: strecurati si bucati de mar, n-o sa regretati

babi5 1

17.12.2014, 17:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Batuta de pui la cuptor