Aripioare in sos de mustar

de Rahela Velicu in Pui, 20 Dec 2016 | 3532 vizualizari

 

Toata lumea gateste carne de porc, eu fac aripioare :)) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/aripioare-in-sos-de-mustar/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare
  • 3 linguri cu mustar
  • 1 lingurita cu miere
  • 3 linguri de apa
  • un praf de Maggi Secretul gustului
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de mustar:

Mai intai, pregatim sosul de mustar intr-un castron: punem mustarul, diluam cu apa, adaugam mierea, sare si piper dupa gust, ardei boia si oregano, busuiocul si patrunjel uscat.

Dam aripoarele prin sos si le punem intr-o tava. Dam la cuptor pentru 50 de minute. Dupa primele 20 de minute, intorarcem aripioarele si pe cealalta parte.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Referitor la condimente, voi decideti ce puneti, vor iesi gustoase oricum.

2

Mergea si o garnitura :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu legume la cuptor