Aripioare in sos de mustar

de Rahela Velicu in Pui, 20 Dec 2016 | 2084 vizualizari

 

Toata lumea gateste carne de porc, eu fac aripioare :)) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/aripioare-in-sos-de-mustar/

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare
  • 3 linguri cu mustar
  • 1 lingurita cu miere
  • 3 linguri de apa
  • un praf de Maggi Secretul gustului
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ardei boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in sos de mustar:

Mai intai, pregatim sosul de mustar intr-un castron: punem mustarul, diluam cu apa, adaugam mierea, sare si piper dupa gust, ardei boia si oregano, busuiocul si patrunjel uscat.


Dam aripoarele prin sos si le punem intr-o tava. Dam la cuptor pentru 50 de minute. Dupa primele 20 de minute, intorarcem aripioarele si pe cealalta parte.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Referitor la condimente, voi decideti ce puneti, vor iesi gustoase oricum.

2

Mergea si o garnitura :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 17:02

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:33

kevinjessica 1

25.02.2017, 13:06

La cate grade trebuie incins cuptorul?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Valdostana de pui