Pui cu chutney de mango si orez

de papabundetot in Pui, 27 Oct 2013 | 6620 vizualizari

 

Ieri pentru mine a fost ziua anasonului stelat…l-am folosit atat la preparate dulci cat si la cele sarate si a fost extraordinar,a dat aroma de care aveam nevoie pentru a prezenta pe masa celor dragi,un preparat desavarsit si aromat.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 6 pulpe de pui fara piele si os
  • sos soia
  • sos worchester
  • sos tabasco
  • chutney de mango
  • curry
  • ulei de rapita
  • orez basmati
  • 2 stelute de anason
  • 3 -4 cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu chutney de mango si orez:

Pulpele le-am marinat in sos soia,sos worchester,sos tabasco,curry,si le-am tinut cam o ora in aceasta marinata,apoi le-am pus intr-un vas de yena cu tot cu marinata ,putin ulei de rapita si le-am bagat la cuptor pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.Cand au fost aproape gata am amestecat intr-un castronel chutney de mango (2 linguri) cu sos worchester si inca putin sos tabasco si am pus acest sos peste pulpele de pui si le-am mai lasat 10 minute la cuptor.

Ca si garnitura am facut orez basmati,am pus o masura de orez,2 masuri de apa,2 stelute de anason,4 cuisoare,sare si o lingurita de curry si am lasat sa fiarba pana cand apa s-a absorbit si orezul a fost fiert.

O masa usoara dar foarte aromata pentru o zi de sambata in familie 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu chutney de mango si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

diaconta 1

27.10.2013, 20:29

ce bine arata ce ai gatit tu Dana

papabundetot 1

28.10.2013, 09:24

Multumesc!!!!!

babi5 1

15.12.2013, 14:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu conopida