Pui cu chutney de mango si orez

de papabundetot in Pui, 27 Oct 2013 | 2731 vizualizari

 

Ieri pentru mine a fost ziua anasonului stelat…l-am folosit atat la preparate dulci cat si la cele sarate si a fost extraordinar,a dat aroma de care aveam nevoie pentru a prezenta pe masa celor dragi,un preparat desavarsit si aromat.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 6 pulpe de pui fara piele si os
  • sos soia
  • sos worchester
  • sos tabasco
  • chutney de mango
  • curry
  • ulei de rapita
  • orez basmati
  • 2 stelute de anason
  • 3 -4 cuisoare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu chutney de mango si orez:

Pulpele le-am marinat in sos soia,sos worchester,sos tabasco,curry,si le-am tinut cam o ora in aceasta marinata,apoi le-am pus intr-un vas de yena cu tot cu marinata ,putin ulei de rapita si le-am bagat la cuptor pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.Cand au fost aproape gata am amestecat intr-un castronel chutney de mango (2 linguri) cu sos worchester si inca putin sos tabasco si am pus acest sos peste pulpele de pui si le-am mai lasat 10 minute la cuptor.


Ca si garnitura am facut orez basmati,am pus o masura de orez,2 masuri de apa,2 stelute de anason,4 cuisoare,sare si o lingurita de curry si am lasat sa fiarba pana cand apa s-a absorbit si orezul a fost fiert.


O masa usoara dar foarte aromata pentru o zi de sambata in familie


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu chutney de mango si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

27.10.2013, 20:29

ce bine arata ce ai gatit tu Dana

papabundetot 1

28.10.2013, 09:24

Multumesc!!!!!

babi5 1

15.12.2013, 14:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu pui