Rulada de curcan cu branza

de meosiris in Curcan, 5 Oct 2010 | 4587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de curcan
  • 50g branza feta
  • 50g cascaval ras
  • 1 lingura smantana
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
  • delikat
  • rozmarin
  • 2 frunze dafin.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan cu branza:

-Am amestecat branza feta cu cascavalul, smantana, ardeiul gras taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt, apoi am pus sare si piper.

-Am spalat pipetul de curcan, apoi l-am taiat fileuri subtiri pe care le-am batut ca la snitele.

-Le-am asezat pe o folie de Al, una langa alta, fara sa las un loc liber intre ele. Le-am condimentat cu sare, piper, delikat si rozmarin iar deasupra lor am turnat umplutura de branza uniform.

-Rulam cu ajutorul foliei de Al, apoi legam bine rulada cu ata din papiota.

-Asezam rulada astfel obtinuta in tava unsa cu putin ulei iar pe langa ea, putem pune cartofi taiati cubulete si o rosie felii.

-Mai presaram putin delikat deasupra si rozmarin, asezam frunzele de dafin si bagam la cuptor la foc potrivit pana totul este rumenit frumos.

-Foarte gustoasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

deea2010 1

09.10.2010, 11:16

meosiris 1

03.01.2011, 09:03

E delicioasa!

elena1988 1

24.02.2011, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan în vin roşu la cuptor