Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots

de mihaelar63 in Curcan, 12 Apr 2021 | 2676 vizualizari

 

 O mancarica instant ce a iesit delicioasa intr-un timp deosebit de scurt .
Cantitatile si ingredientele corespund planului meu de dieta . Daca doriti cantitatile se pot  mari dupa dorinta si pofta .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept curcan dezosat fara piele
  • 200 gr varza Bruxelles -congelata
  • 150 gr baby -carrots -congelati
  • 1 lingura cu varf faina secara integrala
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • boia dulce de ardei
  • pudra de usturoi
  • ras-al -hanout
  • piper negru macinat
  • sare
  • otet balsamic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots:

  1.  Pieptul de curcan se spala si se portioneaza cubulete de marimea dorita .
  2. Condimentati   carnea cu piper , sare , boia, pudra de usturoi  si ras-el hanout .
  3. Tavaliti bucatile de curcan condimentate  prin faiana de secara .
  4. Infierbantati uleiul intr-o tava antiaderenta si prajiti bucatile de carne .
  5. Legumele se decongeleaza din timp .
  6. Se scoate carnea de curcan din tigaie si in uleiul ramas se calesc usor legumele s, apoi se toarna 100 ml apa .
  7. Tigaia se degreseaza dupa prajire si legumele vor primi gustul bun al carnii prajite.
  8. Serviti bucatelile de curcan calde impreuna cu legume.
  9. Decorati cu crema de otet balsamic si serviti impreuna cu ardei  iute .
  10.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui legumele cu garnitura preferata .

2

Acest fel de mancare se poate pregati si cu piept de pui sau carne de porc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete de curcan cu varza de Bruxelles si baby carrots" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

13.04.2021, 18:55

Imi place tot!

Rocsi 1

15.04.2021, 19:20

Bun preparat ne-ai adus!

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 09:52

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta