Curcan cu spanac

de ianculubita in Curcan, 12 Mar 2014 | 2419 vizualizari

 

Am facut o pauza pentru ochi, acum sa trecem la treaba; nu stiu daca place la toata lumea aceste verdeturi pline de vitamine pe care eu, personal, abia le astept sa apara pe piata sau in gradina noastra.
Va recomand pentru ca sunt foarte sanatoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de curcan
  • 1 kg spanac
  • 3 cepe
  • 1 leg. usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 lingurita sare de lamaie
  • 1 lingura cocentrat de legume
  • sare
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu spanac:

In primul rand ne ocupam de spanac: il curatam de nervurile groase, il spalam in multe ape reci, si il oparim 3minute.


Il scurgem iar dupa ce s-a racit il taiem si-l lasam deoparte.


Carnea spalata, taiata in portii mici daca e cazul, o inabusim in ulei cu putina apa, adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, concentratul si amestecam bine.


Dupa cateva minute adaugam spanacul, bulionul, sare, sarea de lamaie, punem capacul si lasam sa fiarba pana scade.


Dupa ce a scazut si carnea este fiarta, mai potrivim de gust, adaugam si sarea de lamaie, tarhonul, punem capacul si oprim focul.


Servim imediat, dar si rece este bun.

TIPS-URI

1

sarea de lamaie,este optionala; eu pun de fiecare data la spanac pentru ca este prea dulce

2

de asemenea tot optional e sa amestecat mancarea cand e gata cu 1-2oua batute

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

12.03.2014, 16:04

bun

ianculubita 1

13.03.2014, 08:05

_Alina_ 1

13.03.2014, 09:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cuburi din foietaj cu ciocolata

de Adi 4

la 11:14

Chec cu portocale, rom si stafide

de katty 6

ieri la 22:06

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la grill