Curcan cu spanac

de ianculubita in Curcan, 12 Mar 2014 | 4115 vizualizari

 

Am facut o pauza pentru ochi, acum sa trecem la treaba; nu stiu daca place la toata lumea aceste verdeturi pline de vitamine pe care eu, personal, abia le astept sa apara pe piata sau in gradina noastra.
Va recomand pentru ca sunt foarte sanatoase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de curcan
  • 1 kg spanac
  • 3 cepe
  • 1 leg. usturoi verde
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bulion
  • 1/2 lingurita sare de lamaie
  • 1 lingura cocentrat de legume
  • sare
  • tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu spanac:

In primul rand ne ocupam de spanac: il curatam de nervurile groase, il spalam in multe ape reci, si il oparim 3minute.

Il scurgem iar dupa ce s-a racit il taiem si-l lasam deoparte.

Carnea spalata, taiata in portii mici daca e cazul, o inabusim in ulei cu putina apa, adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt, concentratul si amestecam bine.

Dupa cateva minute adaugam spanacul, bulionul, sare, sarea de lamaie, punem capacul si lasam sa fiarba pana scade.

Dupa ce a scazut si carnea este fiarta, mai potrivim de gust, adaugam si sarea de lamaie, tarhonul, punem capacul si oprim focul.

Servim imediat, dar si rece este bun.

TIPS-URI

1

sarea de lamaie,este optionala; eu pun de fiecare data la spanac pentru ca este prea dulce

2

de asemenea tot optional e sa amestecat mancarea cand e gata cu 1-2oua batute

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava cu nuca

de RODIMUR 8

ieri la 23:50

Reteta de tort cu crema de branza si visine

de Caty 1

pe 25.09 la 21:18

Reteta de dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar

de oanapl 7

pe 24.09 la 21:03

Reteta de placinta floare cu branza, usturoi si ardei gras rosu

de oanapl 7

pe 24.09 la 15:45

TOP
utilizatori

oanapl

4482 puncte

Rocsi

2150 puncte

 Merisor

1400 puncte

dantes

1204 puncte

Rahela Velicu

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline