Parizer din piept de curcan in ou

de mihaelar63 in Curcan, 9 Ian 2017 | 783 vizualizari

 

   Eu nu mananc mezeluri decat foarte rar. Cu atat mai mult daca suspectez ca ar fi de pasare. Fac alergie la pielea lor . Un prieten a preparat parizer de curcan si am primit asigurari ca nu ar contine piele.  Mi-a venit o pofta nebuna de parizer in ou. Amintiri din vremurile apuse, cand, in loc de snitele, mai mancam si asa ceva. Parizerul era ieftin, doar 28 lei si se mai gasea. Dar cat era de bun !!! N-am mancat asa ceva nici de 20 de ani, asa ca mi-am facut pofta. La tara de origine a retetei, ar trebui scris : Romania comunista :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr parizer din piept de curcan
  • 2 oua
  • 4 linguri faina alba
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • legume pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer din piept de curcan in ou:

Scoateti membrana de pe parizer. Feliati parizerul felii mai grosute. Piperati. Puneti uleiul intr-o tigaie la incins .


Bateti ouale spuma. Sarati. Incorporati o lingura de faina alba. Dati feliile prin faina alba si apoi prin ou.


Prajiti in uleiul incins pe ambele parti. Scoateti feliile de parizer in ou, pe un servetel de hartie pus pe o farfurie, sa absoarba surplusul de ulei .


Serviti parizerul in ou, cat este cald, alaturi de cartofi prajiti si legumele preferate. Pofta buna !!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer din piept de curcan in ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mirela0911 1

10.01.2017, 13:00

Cat de bine arata ce ai pus acolo pe platou!

miki_a 1

10.01.2017, 20:24

Exact Miha....din vremuri demult apuse nu am mai mancat asa ceva....mi-e cam pofta.....și de șnițele...și uneori și de vremuri!

kytz 1

12.01.2017, 07:25

Tare bune mai erau!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele de curcan cu parmezan