Pilaf de curcan

de mihaelaM in Curcan, 7 Mai 2011 | 3060 vizualizari

 

Daca am fost la tara normal trebuia sa gatesc si la bunici, dar acolo am preparat cu pasare crescuta in curte care e muuult mai bugustoasa decat cele cumparate. Am pregatit o reteta de pilaf cu curcan ...

 

INGREDIENTE

  • pulpele, pieptul si aripile de la curcan
  • 1 cana orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • delikat de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de curcan:

Mai intai am fiert carnea impreuna cu ceapa si morcovul intregi. Cand carnea a fost fiarta am scos bucatelele si le-am calit putin.


Supa unde a fiert carnea am strecurat-o si am masurat-o (3 cani), iar peste ea am pus orezul bine spalat impreuna cu o lingura de delikat de legume. Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat carnea dupa care am mai lasat cam 10-15 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

08.05.2011, 20:36

si eu care ziceam ca vrei un curcan sa mananci?
Sa inteleg ca vrei sa ai curcanei mici

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:28

mihaelaM 1

09.05.2011, 13:48

Vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan