Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor

de Bya Ralu in Curcan, 27 Ian 2016 | 2966 vizualizari

 

A fost bun bun bun de tot :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan
  • 1 portocala
  • ulei de masline
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tulpina de telina(apio)
  • 50 ml vin alb
  • apa
  • vegeta/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor:

Pulpa superioara de curcan se cresteaza pe ambele parti, se condimenteaza si se pune intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica, se pune apa, se acopera cu o folie alimentara si se da la cuptorul preincalzit pentru 30 minute.


Se scoate folia, se stropeste carnea cu vinul alb si ulei de masline, se pun dedesupt felii de portocale,morcovii se taie bucati mari, la fel si apio si se pun in tava, se completeaza cu putina apa.


In crestaturiile de la carne am pus felii mici de portocala.


Se acopera cu folia alimentara si se da din nou la cuptor pentru alte 30 minute.


Se intorc legumele si carnea si se da la cuptor pentru alte 20 minute, de aceasta data fara folia alimentara.


Se serveste cu legumele si portocalele gatite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa superioara de curcan cu portocale la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Bya Ralu 1

06.02.2016, 12:10

multumesc

Gicuta69 1

06.02.2016, 15:50

aia 1

07.03.2016, 18:13

din acest comitet de sustinere, chiar a facut cineva reteta? La ce temperatura ati pus cuptorul?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu foi de bezea şi nucă caramelizată

ieri la 23:15

Aperitiv cu carnati de Frankfurt

ieri la 18:00

Prajitura cu ciocolata si smantana/Prajitura de Metz

ieri la 17:52

Varza dulce cu sunca de porc sarata

ieri la 17:46

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat