Aripioare de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 9 Iul 2011 | 2559 vizualizari

 

Nu prea ma incumetam sa folosesc cuptorul pe caldura asta(nu-i asa ca's curajoasa),mai ales ca s-a nimerit la amiaza si mai aveam si de ornat un tort.Macar ca "sacrificiul" s-a rezolvat cu un dus si apoi,a meritat,ca tare bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de curcan(jumatati)
  • mustar
  • sare,piper
  • 100 ml vin alb
  • amestec de boabe de piper
  • 3 linguri ulei
  • foi de dafin
  • boabe de coriandru
  • rozmarin
  • leustean
  • miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de curcan la cuptor:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin leusteanul si mierea de albine.Aripioarele se pun la marinat in amestecul obtinut.Se lasa la frigider pentru o ora.


Intr-un vas ceramic,asezam aripioarele,scoatem foile de dafin,mai adaugam putina supa de legume si leusteanul.Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si punem la cuptor.Lasam sa se patrunda bine carnea,apoi inlaturam folia si adaugam o lingura de miere de albine.Mai lasam pana cand se rumenesc frumos.


Am servit alaturi de piure de cartofi si salata de cruditati.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ionela2682 1

10.07.2011, 18:25

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:15

Bya Ralu 1

20.04.2012, 01:02

iuhuuuuumi-ai facut pofta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de lamaie