Aripioare de curcan la cuptor

de diaconta in Curcan, 9 Iul 2011 | 3698 vizualizari

 

Nu prea ma incumetam sa folosesc cuptorul pe caldura asta(nu-i asa ca's curajoasa),mai ales ca s-a nimerit la amiaza si mai aveam si de ornat un tort.Macar ca "sacrificiul" s-a rezolvat cu un dus si apoi,a meritat,ca tare bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare de curcan(jumatati)
  • mustar
  • sare,piper
  • 100 ml vin alb
  • amestec de boabe de piper
  • 3 linguri ulei
  • foi de dafin
  • boabe de coriandru
  • rozmarin
  • leustean
  • miere de albine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de curcan la cuptor:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin leusteanul si mierea de albine.Aripioarele se pun la marinat in amestecul obtinut.Se lasa la frigider pentru o ora.


Intr-un vas ceramic,asezam aripioarele,scoatem foile de dafin,mai adaugam putina supa de legume si leusteanul.Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si punem la cuptor.Lasam sa se patrunda bine carnea,apoi inlaturam folia si adaugam o lingura de miere de albine.Mai lasam pana cand se rumenesc frumos.


Am servit alaturi de piure de cartofi si salata de cruditati.


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

ionela2682 1

10.07.2011, 18:25

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:15

Bya Ralu 1

20.04.2012, 01:02

iuhuuuuumi-ai facut pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Salata shaorma