Piept de curcan pane cu cartofi gratinati

de Irina in Curcan, 3 Feb 2010 | 7751 vizualizari

 

Pane-ul l-am facut dupa cum am vazut si am mancat la Oana.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cascaval ras 
  • 3-4 cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan pane cu cartofi gratinati:

Am portionat pieptul de curcan, l-am condimentat, apoi l-am tavalit succesiv prin faina, ou, pesmet si cascaval. L-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si l-am pus in cuptorul incins la 200 grade, avand grija sa intorc la timp bucatile pentru a se rumeni frumos.


Cartofii dati pe razatoare i-am amestecat cu un ou si cascaval ras, i-am pus in forme de sufleuri si i-am alaturat curcanului la cuptor. Au iesit super!


Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan pane cu cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sylvia 1

04.02.2010, 10:02

Super reteta si prezentarea, imi place foarte mult. Am si eu formele acestea, mini cocotte le zice aici servesc si eu si risotto in ele si mici garnituri ca sunt foarte de efect

Oana 1

04.02.2010, 15:54

Wow, ce suuuuuper!!! Acum stiu ce vreau sa pap cand vin la tine Arata demential sufleul!

Irina 1

05.02.2010, 22:31

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu legume si bardat cu portocale