Piept de curcan pane cu cartofi gratinati

de Irina in Curcan, 3 Feb 2010 | 5887 vizualizari

 

Pane-ul l-am facut dupa cum am vazut si am mancat la Oana.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cascaval ras 
  • 3-4 cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan pane cu cartofi gratinati:

Am portionat pieptul de curcan, l-am condimentat, apoi l-am tavalit succesiv prin faina, ou, pesmet si cascaval. L-am asezat intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si l-am pus in cuptorul incins la 200 grade, avand grija sa intorc la timp bucatile pentru a se rumeni frumos.


Cartofii dati pe razatoare i-am amestecat cu un ou si cascaval ras, i-am pus in forme de sufleuri si i-am alaturat curcanului la cuptor. Au iesit super!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan pane cu cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Sylvia 1

04.02.2010, 10:02

Super reteta si prezentarea, imi place foarte mult. Am si eu formele acestea, mini cocotte le zice aici servesc si eu si risotto in ele si mici garnituri ca sunt foarte de efect

Oana 1

04.02.2010, 15:54

Wow, ce suuuuuper!!! Acum stiu ce vreau sa pap cand vin la tine Arata demential sufleul!

Irina 1

05.02.2010, 22:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de primavara: in frunze de stevie, cu carne de curcan