GATURI DE CURCAN CROCANTE

de mihaelar63 in Curcan, 21 Dec 2015 | 1609 vizualizari

 

Eu am avut gaturile de la doi curcani . Pot sa fie si cu piele daca ppreferati . Sotului meu ii place sa-si faca si jumari de curcan .Grasimea, nu multa ,a fost o alta masa .
 

 

INGREDIENTE

  • 800 gr gaturi de curcan /pasare
  • 1 lingura untura de rata [ se poate si de porc ]
  • rozmarin verde tocat
  • cimbru
  • boia
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA GATURI DE CURCAN CROCANTE:


  1. Gaturile de curcan portionate se fierb in apa cu sare in oala sub presiune timp de 30 minute .

  2. Zeama de carne rezultata se foloseste ca baza pentru alte supe / ciorbe .

  3. Puneti gaturile de curcan intr-o tigaie si presarati deasupra piper , boia , rozmarin si cimbru .

  4. Adugati o lingura mare de untura de rata . Untura ajuta sa se prajeasca crocant la exterior dar raman suculente in interior .

  5. Prajiti usor gaturile pe toate pana devin crocante .

  6. Dati inca 15 minute la cuptorul fierbinte .

  7. Serviti cu garnitura si salata preferata .Noi am avut garnitura de orez si salata de rosiii .

  8. Presarati patrunjel verde tocat pe deasupra .

 

TIPS-URI

1

Nu aveti untura, prajiti putin kaizer si tot acolo rumenti gaturile de curcan sau de pasare .

Daca ti-a placut reteta noastra "GATURI DE CURCAN CROCANTE" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Zamfira 1

21.12.2015, 22:02

Zamfira 1

21.12.2015, 22:02

Camelya 1

21.12.2015, 22:19

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor