Pulpa de curcan umpluta

de ianculubita in Curcan, 20 Apr 2012 | 4285 vizualizari

 

Aceasta reteta a fost deliciul mesei de Paste

 

INGREDIENTE

  • pielea de la 2 pulpe
  • 1 cutie de ciuperci
  • 200 g branza proaspata bine scursa
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 leg.marar
  • 2 leg.ceapa
  • 1 lingurita chimion
  • sare,piper
  • carnea scoasa de la pulpe tocata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan umpluta:

Branza pusa intr-un bol,amestecata cu sare,1leg.de marar si ceapa tocate marunt,chimion,dupa care se umplu ardeiii curatati de seminte si spalati;carnea tocata pusa in alt bol,condimentata cu sare,piper,amestecata cu ciuperci,marar si ceapa tocatemarunt;(optional se poate pune si un praf de usturoi)Se introduce in piele ardeiul,pe langa el carne,se modeleaza pulpele dupa care se pun intr-un vas termorezistent,se adauga putina apa si putin vin,se da vasul la cuptor 30min;dupa acest timp se scoate capacul si se mai lasa cateva min.sa se rumeneasca;se servesc pe farfurie alaturi de o garnitura si salata sau doar cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diana_k 1

21.04.2012, 15:09

+super, super!!!

mamaieelena 1

21.04.2012, 19:04

chiar deliciu

dakris 1

21.04.2012, 22:39

super idee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti