Papricas de pui cu smantana si galusti

de ala_oancea in Pui, 13 Iul 2009 | 10046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura Knorr secretul gustului de gaina
  • 1 cub Knorr smantana si patrunjel
  • piper, boia
  • 1 lingura pasta gulas
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • marar
  • Galusti:
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu smantana si galusti:

Se taie pieptul de pui cubulete, se presara Knorr secretul gustului, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa. Se adauga apoi ceapa si ardeiul tocate, morcovul dat prin razatoare si se lasa pana se inmoaie. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Intre timp se pregateste aluatul de galusti si cu o lingurita se lasa in apa. Cand galustii sunt gata, se amesteca bine faina si smantana, se amesteca putin cu apa fierbinte si se toarna in oala. Se potriveste la gust, se adauga cateii de usturoi dati prin presa si mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu smantana si galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

12.10.2009, 16:45

Multumesc Mirela ! Da, intradevar, nu-i prea sanatos delikatul asta. In ultimul timp am incercat si eu sa renunt la el.

Monicacb 1

11.04.2013, 13:31

Am terminat preparatul, cam multa smantana am scapat insa ,am imbunatatit reteta c-o lingura de gris, deh ,sa nu iasa pietroaie galustile, arata atat de alb, preparatul........sper sa-l manance baietii mei .Multam fain pentru reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui invelite cu prosciutto