Papricas de pui cu smantana si galusti

de ala_oancea in Pui, 13 Iul 2009 | 7649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 1/2 morcov
  • 1 lingura Knorr secretul gustului de gaina
  • 1 cub Knorr smantana si patrunjel
  • piper, boia
  • 1 lingura pasta gulas
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • marar
  • Galusti:
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu smantana si galusti:

Se taie pieptul de pui cubulete, se presara Knorr secretul gustului, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana scade apa. Se adauga apoi ceapa si ardeiul tocate, morcovul dat prin razatoare si se lasa pana se inmoaie. Se adauga apa, se condimenteaza si se lasa la fiert. Intre timp se pregateste aluatul de galusti si cu o lingurita se lasa in apa. Cand galustii sunt gata, se amesteca bine faina si smantana, se amesteca putin cu apa fierbinte si se toarna in oala. Se potriveste la gust, se adauga cateii de usturoi dati prin presa si mararul tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu smantana si galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ala_oancea 1

12.10.2009, 16:45

Multumesc Mirela ! Da, intradevar, nu-i prea sanatos delikatul asta. In ultimul timp am incercat si eu sa renunt la el.

Monicacb 1

11.04.2013, 13:31

Am terminat preparatul, cam multa smantana am scapat insa ,am imbunatatit reteta c-o lingura de gris, deh ,sa nu iasa pietroaie galustile, arata atat de alb, preparatul........sper sa-l manance baietii mei .Multam fain pentru reteta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui la cuptor