Piept de pui in sos

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 2306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 100ml smantana
  • 50ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar simplu
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

-Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul.

-Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic.

-Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute.

-Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustarul si ingrosam putin sosul cu o lingura de faina dizolvata in putina apa.

-Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:12

super buna

meosiris 1

06.10.2010, 11:20

Bunica 1

07.10.2010, 20:26

Hmmmm, ce bun !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci champignons si ardei