Piept de pui in sos

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 3252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 100ml smantana
  • 50ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar simplu
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

-Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul.

-Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic.

-Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute.

-Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustarul si ingrosam putin sosul cu o lingura de faina dizolvata in putina apa.

-Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

06.10.2010, 11:12

super buna

meosiris 1

06.10.2010, 11:20

Bunica 1

07.10.2010, 20:26

Hmmmm, ce bun !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa cu capsuni si menta
  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

  • 11

    S

  • 12

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Turtite impletite, cu magiun

de RODIMUR 7

pe 10.07 la 23:09

Tort de vară cu vanilie și piersici

de Ancutsa 6

pe 10.07 la 12:31

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu carne si legume